E normal sa tusesti si sa fii ametita
inca nu te-ai obisnuit cu drogul[tigarea este un drog mai putin periculos dar este]
fumatul e fumat! nu exista "fumez gresit" sau "corect"
sper ca te-am putut ajuta
pupici mici
Mda pur si simplu tragi in gura si dupa faci ca si cum ai respira pe gura.nu stiu cum sa explic.Si ameteala o sa ai ceva timp pana te obisnuiesti.Nu sunt fumatoare dar am avut o perioada in care am fumat.Totusi nu iti recomand sa te apuci:-s
Daca esti incepatoare, desi eu nu fumez, parerea mea este sa incepi incet, sa tragi din tigare cate putin si mai rar, sau pur si simplu la inceput s-o pufai (daca stii la ce ma refer). Asa pun pariu ca nu te mai ia ameteala si nu tusesti asa rau
Ai nevoie de **** nu de tigare, tu!
sa vezi ce'ti trec dracii atunci
a si daca "pufai" si tragi doar in gat faci cancer...in gat! da eu tot zic ca'i mai buna ****
Ia sa vedem daca o sa crapi daca iti spun sa nu te apuci de fumat? Adica pur si simplu la o varsta vrei sa te apuci de fumat dar gandeste-te la urmari.Adica nu zic ca e bine dar si eu am facut la fel dar mi-am zis:mai bine sa ma las decat sa stie toata lumea si sa ma fac de ras ca nu stiu sa fumez.Iti spun lasate cat mai poti.
Pai targi in tine (pana in piept )si cand dai dai pe nas si nu tine fumul mult in tine si nu fuma tigara cu tot cu filtru funda?
croissant întreabă: