| TaLyANA a întrebat:

Sunt plina de nervi imi vine sa mooor! Nu o mai suport nici macar o secunda pe bunicamea! Deloc! M-am saturat, toata viata sa imi iau bataie de la ea din orice.Mama e la dracu'n Spania nu e langa mine! Am 14 ani ma numesc Roxana si nu ma lasa nicaieri. nu ma lasa singura la scoala,in parc si nici la banchet acum o saptamana :'( Nu asta e problema.Dar faza e ca eu cred ca trebuie sa se duca la un psiholog ca un neuron ii doarme-n pace! Sau mai multi o.o Nu o mai suport nici macar o secunda. Daca spala pe jos si trec cu picioarele ma bate dr ma pis pe mn se urca pe mn si da cu pumnii! Acum sa nu va aud:,, Eee daa o femeie batrana sa faca asa" Nuuu e chiar in forma la 56 de ani stati calmi. Nu pot si eu sa imi i-au pantaloni scurti ca se tau cu vanatai pe mine,ce dracu'! Dupa ce imi trec si mie vanataile de pe corp si in sfarsit arat si eu bine, imi face altele! Eu pt ce dr. m-am nascut ca sa fiu torturata?!? Da vreau sa traiesc normal nenica al meu! M-a lasat si pe mine o singura data cu fetele in parc doar ca imi dadea telefon din 10 in 10 minute.Hai sa zicem ca,, tine" la mine (cica) dar ce e sechestrarea asta si bataia din orice?!? :'( crying( crying crying crying Dar nu mai pooot! In fiecare zi sa imi mananc bataie nu mai pot! Din orice asa. Am incercat am vorbesc cu cea mai buna prietena despre situatia asta dar ea a ras straight face Acum cu 10 min.in urma mi-am rupt niste pantaloni de pe mine si ea a inceput sa ma faca golanca si c**va.M-a injurat jumate de ceas pana mi-au venit nervii si i-am spus: Tu femeie vrei sa caut pe DEX ce inseamna c*** si golanca? Ca vad ca ai cam lipsit de la romana. Dupa ea s-a enervat (normaaal cnd dr. nu e ea nervoasa) si s-a suit pe mine si a dat cu un bat de fier si am urlat ca ma durea rau de totcrying crying Dupa ea ca cica ma aud vecinii si mi.a sucit mana si i.am dat un sut in burta la nervi ca poate.mi rupea mana naibi! I.am dat tare imi pare totusi rau ca ii venea sa planga dar ce sa fi facut oameni buni?! Acum am mana luxata si ii dictez verisoarei mele sa scrie acum ca scriu naspa cu stanga nu tastez bine straight face Nu aveam de ales nu am ce face si in clipa aia cum frate sa nu ii dau un sut in burta cand imi sucise mana rau la spate de nu mai puteam durea de muream

4 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Dumnezeule.vorbeste cu mama ta, cu un profesor. dumnezeule.tu nu vei mai fii om dupa copilaria asta! vorbeste cu cineva, cere ajutor din toate partile! si..fii tare!

| MiyakoSaki a răspuns:

Sun-o pe mama ta, vorbeste cu ea.Fa-o pe bunica-ta sa regrete fiecare palma pe care ti-a dat-o.Acum sa nu spuneti "cum sa faca asa ceva" bla bla bla.Nimic nu doare mai tare ca indiferenta... daca era bunica mea, sufera un "accident neplacut" laughing

| SammiSchüler a răspuns:

straight face... ook?
Du-te la protectia copilului, ce sa zic laughing.

| 123456789de a răspuns:

Scuza-ma dar aceasta femeie cred ca are probleme pshice cum sa isi bata nepoata ca pe un animal, ai putea sa ii spui mamei tale ce iti face poate va lua cu ea s-au va veni la tine in Romania, din punctul meu de vedere ai procedat bine cred ca asa as fi procedat si eu daca as fi fost in locul tau...