Nu te speria, ai doar 13 ani, ai timp sa cresti pana la 22 ani, gasesc ca esti prea inalta pentru varsta ta, ei, glumesc, esti perfecta... ia incearca si practica inotul, el sigur te va lungi serios, nu glumesc...
Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme... pana la 16-18 ani fetele tot cresc. Si daca o sa ramai asa ce daca. Sunt multe fete cu o astef de inaltime si sunt super OK
Dah cam asta este si eu am 13 ani si 155cm dar asta este toti din clasa mea noua is mai inalti pentru ca nu stiu ce le creste asa mama mea este inalta 175 iar taikameo mai mic si intotdeauna m agit cu chestia asta si te inteleg nu este chiar simplu pentru ca mai intotdeauna am avut probleme si in clasa 4 pentru ca fetele din clasa mea stateau langa fetele dintra 3 in spate la o serbare iar eu nu puteam sa stau pentru ca eram prea mica fata de ele Tot imi fac sperante ca o sa cresc de fapt nue u ci familia mea dar cei din cls mea noua sunt cu mult mai inalti decat mine si niste prieteni cu care ma stiu de la gradinita si am fost impreuna pana in clasa 6 iar sunt mai inalti Ma deranjeaza f Mult si cateodata ma env dar vezi ca altora chiar nu le pasa ca-s scunzi dar Eu nu as putea suporta sa fu mica de 1 65 toATA viata vreau sa fiu cat mama normal dar ramane de vazut is care sunt tot in aceeasi situatie ca unul dintre parintii ii mc si celalalt inalt si devin si ei inalti in cazul meu habar N-am fac si eu sport inot de performanta degeaba se spune pentru ca inotul nu creste numa musculatia Eu zic sa nu te lasi de sport vei creste pentru ca in viata asta ce va urma numai egzista pitici si Eu nu-ti dau speranta ca si ce daca vei ramane mica sunt multi pentru ca stiu ca tu nu te vei simtii bine Pentru ca si eu sunt tot intr-o asemenea situatie si nu-mi este usor! Iti urez bafta la sport
Fa in continuare sport.mai ales baschet si volei. te vor ajuta mult sa mai cresti. dar mai ai timp destul sa te mai inalti, ai doar 13 ani.vei creste pana la 18 ani... pup
Buna.
Esti destul de scunda.
Eu am 1.59 si 37 kg(am 11 ani)
Poti sa faci innot si baschet.
P.S. Baschetul ajuta la inaltare.
Nu-ti fa griji mai ai timp sa cresti...si eu am 14 ani si am 1.55...fa un sport ceva..de exp baschet sau volei...cu cresterea varstei o sa te inalti...
Sa nu-ti faci probleme... Copii, tinerii ...au perioade diferite de crestere... unii cresc pana la l2-l3 ani mai mult si mai putin in perioadele ulterioare. Unii copii cresc mai mult dupa l4-l5 ani. Deci ai sa cresti atunci cand va vrea organismul tau. Trebuie sa ai grija numai sa te hranesti bine, conditia dezvoltarii armonioase si normale a unui organism... sanatate...
Stai linistita! asa e in legea naturi daca asa te-a dat DUMNEZEU nu este nici o problema mai sunt si alti care nu au nici o problema cu inaltimea sau greutatea si se bucura din plin de viata! bafta!
Eu am 17 ani, am1.50 inaltime si 41kg... ce zici de asta... vb serios!
fa innot, sau cv de genu, treeb sa te ajute...
eu nu pot sa fac sport ca am probleme cu inima...
multa bafta...in continuare!
si nu uita un lucru important,,, acceptate asa cum esti!
Ia incearca sa te calmezi,, eu am 13 ani sh am abia 1, 38...de asta ce zici.Desi la scoala imi zic pity(de la pitika)suntem prieteni; ma apreciaza asa cum sunt sh sau obisnuit cu mine...sh vreau sa zic ca degeaba fac baschet(asta e sportu meu)ca tot mica sunt.te.am pupat sh stai calma. avem timp sa crestem.
Mie nu mi se pare ca la 13 ani esti scunda.Mai ai cativa ani buni de crescut. Dar daca vrei sa faci neaparat ceva ca sa te inalti mai repede si mai mult, poti sa faci inot sau baschet. Se zice sa si de la volei te inalti, dar eu am facut volei de performanta si la 21 de ani am 1.64m.
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: