| Madu_1406 a întrebat:

Sunt prea slaba.am 42 kg la 1.60 si as vrea sa ma ingras cateva kg, dar si sa imi formez un corp frumos facand sport. Puteti sa'mi dati niste sugestii privind o "dieta" de ingrasat si exercitii sportive?happy Merci...

9 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Daca ai peste 14 ani trebuie sa ai vreo 54kg daca ai vreo 12 ani 45kg ca sa te ingrasi manca paine manaca dupa ora 19 trezeste-te tarziu si mannaca mult

| DianaAndra1 a răspuns:

Damn! am aceeasi problema straight face. bine, sunt mai mica si am in jur de 40 de kg happy. Mananc foarte mult, serios. Dar na, nu se pune pe mine(si nu, nu merg des la baie.laughing ). Am inceput sa intreb foarte multe persoane cum sa ma ingras.Si toti imi spun ''a!, pai e usor.Mananca mult''. Si daca mananc mult si nu ma ingras ce sa fac?straight face.
Ma rog, ne vom ingrasa mai tarziu... oh go on.
Vara faina!

| Josseph a răspuns:

Pai tot ce e nesanatos corpului de obicei ingrasa : fast-food, sucuri, dulciuri, etc. Daca vrei sa te ingrasi sanatos, apare o mica problema, e mai greu sanatos decat invers.

| Stefiiii a răspuns:

Un sfat : echilibrul dintre greutatea ta si inaltime sunt perfecte nu ai dc sa te ingrasiwinking pentru moment e ffbn.eu am 1. 60 si 44 kg si e ffbn eu chiar as vrea sa mai slabesc putin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cati ani ai? ca sa pot sa stiu cum sa te ingrasi ca si eu m-am ingrasat putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te ingrasi cu pielita de pui dau sa maninci mult ca cu sportul slabesti nu te ingrasi
am 10 ani si sunt din avrig ma numesc tania daca ti-am fost de ajutor sunama numarul meu este 0756701884

| danutza_2917 a răspuns:

Iti recomand un produs natural care te ajuta sa pui masa musculara si care combinat cu sport are rezultate spectaculoase http://aloeveraforever.ro/......-chocolate

| boregore a răspuns:

Slănină.

| Madu_1406 explică:

Am 16 ani.