| Alex2594 a întrebat:

Sunt prieten bun cu fata pe care o iubesc (avem 15 ani si chiar daca ati spune ca e cam devreme pentru iubire, totusi sunt foarte sigur ca tin mult de tot la ea si ca vreau sa fiu cu ea)...din iunie tot flirtam, ne dadeam unul la altul pana fata a ajuns la concluzia ca trebuie sa ramanem prieten foarte apropiati sau chiar prieteni cu beneficii...Cand iubesti o persoana nu e asa simplu si i-am explicat asta, dar ea devine tot mai aroganta, incapatanata si incearca sa ma fac sa uit. Ne-am apropiat extrem de mult, familiile noastre ies acum prin oras, planificam excursii ba la munte ba la mare. Este o mare dilema pentru mine.
Toti mi-au spus sa o las, sa merg mai departe si sa o elimin din grupul de prieteni deoarece este o prezenta ce ma face sa ma simt trist, invidios si nu pot fi liber. Am cazut de acord cu totii, dar acum partea cea mai grea e sa o uit si sa nu mai vorbesc cu ea...cand noi suntem atat de apropiati, pana si parintii nostrii...Nu mai suport, ma enervez des, ma cert cu ea mai rar, dar mereu ne certam pe motivul ca nu pot fi doar prieten cu ea si altfel va veni clipa in care o sa o abandonez, dar se vede ca ea nu vrea asta, insa eu nu am ce sa fac.
Ma puteti ajuta? Cum sa nu mai sufar, ce sa fac, situatia e destul de incurcata si m-am saturat sa stau dupa curul ei, este intr-adevar o persoana dificila si care vrea atentie multa, dar am facut o greseala, greseala ca am ramas langa ea si acum nu stiu ce sa mai fac.
Nu vreau comentarii rautacioase, sper ca unii ma vor intelege, e un subiect delicat pentru mine si am nevoie de ajutor, va rog...

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Atunci las-o.
Nu o poti forta, stii asta.

Daca te-ai saturat sa stai dupa curul ei, de ce mai stai?
Ca sa scapi de situatia asta trebuie sa intrerupi orice legatura cu ea.
Sa distrugi prietenia, pentru binele tau.

Stiu cum e sa suferi.
Eu m-am bucurat de 1 an jumate de depresie pentru ca m-a calit dupa.
Te maturizeaza.

Deci nu ai alta solutie.
Ori suferi, fiind prieten cu ea ori distrugi absolut orice legatura.Si o sa mai suferi.Mult si bine.Pentru ca o sa o vezi constant,o sa iti aduci aminte de tot, creierul nu o sa te lase in pace.O sa iti vina ganduri si trairi pe care nu le poti controla.
Cu timpul va trece dar vei ramane constant cu amintirea ei atat de dureroasa, ca o fantoma de care nu poti scapa.
Daca a fost o adevarata iubire, cum vezi in filme o sa fie greu.
Daca e prima chestie de genul, o sa fie groaznic de greu.

Eu inca am cicatrici.
Si psihice si fizice.
Mi-am rupt un os de la mana de nervi si va ramane o pocitura toata viata de prost si imatur ce am fost.

Oricat de greu e trebuie sa o elimini din capul si viata ta.

1 răspuns:
| domuta25 a răspuns:

Deci. Iti zic din proprie experienta 100% o sa o uiti. Am trecut prin asta. Am tinut la acea persoana mai mult ca la mine si am fost folosita pe post de carpa se pare ca. Nu te lasa. Nu fi moale ba.fi batbat. O sa iti gasesti o tipa mult mai misto iti zic. Trece cu timpul. O sa iti pierzi si cea mai mica urma de interes pentru ea. Ca sa iti iei gandul fa chestii faine doar pentru tine. Vorbeste cu prietenii gaseste persoana carora le pasa si apropie-te de ele. O sa iti treaca.o sa fie ok chiar daca nu pare. Ai incredere stiu ce spun