| Andraxandra12345 a întrebat:

Sunt prietenă cu Andra, mă numesc Maria și am o relație cu un bărbat însurat, el nu o mai iubește pe nevasta lui și nici nevasta lui pe el.
Am vrut să ne mutăm amândoi dar părinții lor sunt contra el, cu fata respectivă nu mai are nimic și nu mai țin unul la altul chiar daca stau în aceeași casa. Ieri mi-a spus nevasta lui că nu îl mai iubește și îl lasă să fie fericit cu mine că și ea iubește pe altcineva ......Eu nu mai vorbesc cu el de o luna, îmi scrie in fiecare seara că mă iubește, că sunt îngerașul lui, asta este vorba lui, nu exista zi sa nu îmi spună dacă sunt bine, daca am mâncat, daca am bani. Suferă prea tare după mine, a vrut să se omoare, varul meu e prieten cu el și spune că în fiecare seară plânge după mine și sta cu el sa îl facă să uite...dar degeaba, femeile umbla după el, dar el suferă după mine. Eu cu el am vorbit de 2 ani jumate și nu ne-am culcat unul cu altul niciodata și el tot mă iubește, are 22 iar eu 19.
Parinții lui și părinții mei nu ne lasă sa fim amândoi, nu sunt de acord, dar numai eu și el știm ce e in sufletele noastre, când vine seara simt că mor.
Și eu sufăr după el dar nu mă arat, ce să fac? Ajutor, va rog, îmi vine să mor când văd ce se întâmplă.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Hmm,
1. El divorteaza de ea.
2. Va angajati amandoi undeva
3. Luati o chirie
4. Profit

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A vrut să se omoare
Dacă a vrut să se omoare, și nu își mai iubește fosta nevastă, ce o să fie dacă la un moment dat, nu o să te mai iubească nici pe tine și o să vrea din nou să se omoare? Ce o să faci atunci, cum o să te simți?
când vine seara simt că mor
Cum simți asta? Povestește. Numai seara, dar în timpul zilei nu? Seara pe la ce oră, după ce se întunecă?
îmi vine să mor când văd ce se întâmplă.
Cum îți vine să mori, ce simți?
Ce se întâmplă? Ce vezi?