| JadeT a întrebat:

Sunt prietena cu o fata din clasa 1.De anul trecut m-am imprietenit cu un baiat de la antrenament.Ma inteleg foarte bine cu el, imi este ca un frate, am incredere in el si el in mine, se comporta foarte frumos cu mine.Prietena mea si-a facut un grup de prietene si a inceput sa ma enerveze.Sta cu ele toata ziua si cand vrea mancare sau ceva vine si imi cere mie. si multe alte lucruri care ma fac sa cred ca nu mai este o prietena buna.Acum un timp m-a pus sa aleg intre ea si acel baiat cu care ea nu vorbeste(au fost impreuna si s-au despartit). Ce sa fac? Sa tin cont de cat de bine ma inteleg cu acel baiat sau de cat timp sunt prietena cu ea? Pe cine sa aleg? Am 14 ani.Eu m-am gandit ca e mai bine sa il aleg pe el findca chiar este un prieten adevarat dar vreau si parerea celorlalti. cel mai bun raspuns primete vot i funditahappy...atletim.pentru cel care a intebat

Răspuns Câştigător
| BuBu_5403 a răspuns:

Pai eu zic sa-l alegi pe baiat pentru ca daca prietena ta cea mai buna ti-ar fi fost o prietena adevarata nu ar fi venit la tine doar ca sa-i dai e mancare cum spui tu adica sa te foloseasca.dar oricum daca era o prietena adevarata cu iti cerea sa alegi intre prietenii tai... sper sa te ajute big grin...>big grin

4 răspunsuri:
| JadeT explică:

Atletism*big grin

| ioana_7606 a răspuns:

Clasa 1? Lasa plodu ala si alege'l pe baiat :X

| Ramona4you a răspuns:

Alege-l pe baiat daca va intelegeti bine si pe prietena ta las-o ca daca era o prietena adevarata nu te punea sa alegi intre el si ea mai bine las-o in urma! Bafta :*:**:*!

| KyokushinMyLife a răspuns:

Buna.
Pai, in primul rand, te lasi condusa de o mucoasa din clasa I?
Intotdeauna fa ce, ti spune inima, nu te lasa condusa de ceilalti; x
Alege.l pe el daca, vezi ca va intelgeti mai binewinking
Si in al 2. lea rand ce antrenament faci smug? Ma bucur daca te.am ajutat :*