| DedeeAndreea a întrebat:

Sunt prietenă cu un băiat(suntem doar amici).El se poartă foarte frumos cu mine.M-am împrietenit cu el pe facebook,mi-a comentat la poze "mumoaso",e foarte dulce,că să zic aşa.Şi mi-a spus că el crede că o să ne iubim noi doi foarte mult.Mi-a spus că mă place foarte mult şi că ar vrea să fie cu mine.Mie nu îmi place de el, şi i-am explicat că nu mă simt atrasă de el şi că o să îşi găsească el o prietenă mai drăguţă că mine.El a spus"Ok, cum spui tu". Faza e că nu vreau să fie supărat pe mine sau ceva de genu`.Ce să fac? Nu vroiam să îl rănesc! Ceva sfaturi? Mulţumesc, dau fundiţa!

Răspuns Câştigător
| PuFarineGrathysLado2yLey a răspuns:

Bye.a trecut..sorry bro doar amici

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

I-ai zis ce a fost mai greu, daca mai vorbeste cu tine inseamna ca a trecut peste...si ati ramas amici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa ii spui. Nu aveai cum sa eviti situatia asta. Acum depinde de el. Daca te intelege si se va comporta frumos inseamna ca te-a respectat, iar daca va fi nesimtit si te va ignora inseamna ca ai fost doar o ambitie pentru el.

| tpubety a răspuns:

Poate merita sa fiti in preuna cu timpul sper ca o sa te indragostesti de el.cel mai important e ca el te place ...succes...pup