| Coriine a întrebat:

Sunt pusa intr-o situatie dificila.De 3saptamani am o psicuta in varsta de doua luni si o saptamana, e o frumoasa.Inainte sa o iau pe ea am cautat un catel de rasa mica pentru a-l putea tine in casa dar situatia financiara nu mi-a permis sa il cumpar.Azi o doamna cu un catel chiuaua,mai mic decat unul normal, deci cel mai mic catel care l-am vazut in viata mea, mi-a spus ca fiica ei urmeaza sa nasca iar catelul in varsta de 7 ani nu va mai putea fi tinut de catre ei, asadar peste cateva saptamani urmand sa mi-l dea gratis.Eu am un papagal de 3 ani care vorbeste, care 100%nu pot renunta, am pisica de cand avea 6 saptamani si urmeaza un catel mai mic decat pisica dar mai batran decat ea. deci voi ce ati alege dintr-o pisica si un catel in cazul meu? avand in vedere ca am o matusica la curte care adora pisicile iar drumul pisicii mele se va indrepta spre a matusii mele curti.VA ROG AJUTATI-MA!

1 răspuns:
| catallin27 a răspuns:

Buna intrebare, am impresia ca tu ce visezi noapte postezi ziua aici. nu stiu la ce raspuns te-ai astepta ca l-ai scris singura. din partea mea mutate la matusa ta la tara si mai cumpara 10 caini si 10 pisici sa fii fericita.