| ciocio1993 a întrebat:

Sunt putin nedumerit. intrebarea mea suna cam asa. Azi am fost la scoala ( la corigenta ). am stat cu niste colege si cateva prietene lor. intre timp colegele mele plecara acasa nu mai asteptara sa aflam rezultatele si ramasei decat eu cu acelea 2 fete care nu le cunoasteam decat de cateva minute... usor usor una din fete.. parca se tot aproprai de mine prin gesturi de ma lua de gat a ma tine la brat. apoi cand aflaram rezultatu. facea unle gesturi ma strangea mult in brate. etc. mai mersei putin cu ea printr-un parculet mai staturam 15 min si plecaram cu autobuzu catre statia ei.ii cerui facebooku ( culmea cand ajunsei acasa eu deja o aveam la preiteni, imi dadu like la toate pozele) mi-l dadu. zise ca are prieten ca ar fi de 7 luni cu el. ca el e plecat din tara ..ca ar vrea sa plece si ea pe 7 august. credeti ca ii placu ceva la mine? din cate imi spuse un tovaras cica ar manca putin pui... voi ce credeti? astept niste pareri! Multumesc Funda

2 răspunsuri:
| ioanna97 a răspuns:

Eu cred ca doar s-a dat la tine si de fapt nu te place. prietenul tau are dreptate!

| ciocio1993 explică (pentru ioanna97):

O avea dreptete... oare o vrea ceva din partea mea... masian n-am etc etc laughingce o vrea? o noapte? pare cam.din ce observ eu..si observ bine nu-s vre un paparici.dar azi simti nevoia sa pun intrebarea asta aici pentru ca fusei cam nedumerit