Te sfatuiesc cu toata caldura sa mergi la un logoped. Fii 100% sigura ca vei scapa de acest defect de vorbire. Cauta in raspunsurile mele castigatoare, a mai pus cineva intrebarea asta si i-am raspuns pe larg.
Spune des: Să-mi sară sarmaua sâmbătă seară sub şifonier dacă te mint că Saşa are şase saci.
Serios, du-te la logoped.
Hey...de ce nu iti place? si eu sunt sasaita si ador ca sunt asa pentru ca sunt mai diferita de ceilalti.Fiecare are ceva special, iar acesta este ceva special pe care il avem.
nu inteleg de ce nu iti place, dar in fine...acum parerea fiecaruia
exista cursuri la care poti merge si sa faci exerciti pentru asta(eu cand eram mai mica eram si raraita, am fost acolo am facut niste exerciti de vorbire si nu mai sunt dar mai sunt sasaita)
poti face si acasa astfel de exerciti.Cauta in dex mai multe cuvinte care contin litera 's' si pe urma pronunta'l fara sa scoti limba intre dinti
bafta
Buna!
In primul rand imi pare rau pentru tine.
In al 2-lea rand raspunsul la intrebarea ta este sa faci exercitii de genu:sa citesti mult pe zi sa sa vorbesti mai mult si corect(asta daca nu esti vorbareata)si o sa vezi ca in 1-2 saptamana iti trece!
Sper ca te-am ajutat!:*:*:*:*pupici:*:*:*:*:*
anonim_4396 întreabă: