Nimica...nu te plangi in fata nici unui profesor, director sau parinte despre ce se petrece in clasa, sunteti colegi si trebuie sa fiti uniti
Eu intr-a 9 am fost singura fata din clasa. Nu prea ai ce sa le faci, iar daca vei incerca sa ii parasti mai rau ii vei intarata, si ii vei face sa creada ca esti contra lor. Ai putea incerca sa comunici cu ei, sa faci intai sa inteleaga ca esti de parte lor si nu a profilor. De exemplu poti sa le propui sa chiuliti la ultima ora, stiu ca nu e frumos dar trebuie sa le castigi increderea. Apoi cand fac ceva rau spune-le mai in gluma, "de ce facezti asta, va e dor sa va urle profa x in urechi". E mai greu sa ii linistesti acum, cu timpul se vor maturiza si nu vor mai avea un asfel de comportament.
Hey, vad ca te cheama alina, ai pe mine tot alina.si eu am fost sefa unei astfel de clase si nu am suport prea mult. Nu trebuie sa ii ameniti ca mergi la director, si clar nici de fundul fiearuia nu poti sta, deci eu iti recomand sa ii spui dirigi tale ca nu ii suporti ca fac prea multa galagie si din astea si iti zic sigur ca va face ceva in cazul asta si nu te teme ca iti vor zice ceva ca asa imi era si mi-e frica... dar pana la urama totul s-a rezolvat
Ia atitudine! Si daca numai vrei sa fii sefa clasei, vorbeste cu diriginta/dirigintele tau si spune-i! funda?