| AncaAncc2323 a întrebat:

Sunt si eu cls a7a si imi place un baiat de la mine din clasa…faza e ca i-am spus si a zis ca si lui ii place de mine asta pe mess…dupa ce a mi-a zis nu am mai vb despre asta nici a2a zi nu am vb deloc…. suntem prieteni buni si eu chiar vreau sa stau cu el da nu prea stiu cum sa il intrebsad. vreau si eu niste sfaturi….

Răspuns Câştigător
| pinkdark a răspuns:

Spune-i asa:
Buna.ash vrea sa iti spun ceva poate mai bine tac dar m-am gandesc sa iti spun.Imi place f f f mult de tine si...intrebarea e : ai vrea sa stai cu mine?

3 răspunsuri:
| KatJolie a răspuns:

Pff.pai ma iubita, uite acum daca e pe mess baga. te in vb cu el cf alea alea, dupa ii spui si tu asa "bai x-ulescu uite cum sta treaba, tu stii ca mie imi place de tine dupa cum tzi.am zis data trrecuta.si nu stiu daca te.ar interesa o relatzie in momentul de fata. oricum vreau sa-mi spui daca da sau nu."
bafta.

| juniorradoi a răspuns:

Intreba-l direct... daca ii place va combiinati daca nu ramaneti prieteni si cu asta bastahappy

| Elena_3955 a răspuns:

Este cam copil daca nu a mai vorbit cu tine dupa ce ti-a zis ca te place.Ar trebui sa mai aduci o data in discutie subiectul asta pe mess...si sa ii propui sa vorbiti despre asta face to face.Cred ca asa e cel mai binehappySucces!