| Costea10 a întrebat:

Sunt si eu mai noi la TPU. Vreau sa stiu dc penisul meu masoara doar 9 cm in stare fleasca si 14 in stare de erectie!?!?!?! Am 15 ani, si mi-e foarte rusine cu un asemenea penis. Nu are o grosime mare, una acceptabila. Mainile mele sun si ele slabe. Colegii mei fac scandemberk la scoala si au asa o forta si eu...deloc nu am forta in maini. Restul corpupui e dezvoltat. Doar penisul si mainile dezamagesc. Ce pot face? Sau de ce am aceste "defecte"

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Penisul se dezvolta pe toata perioada de crestere. Este asadar inutil sa-ti faci griji sau sa te compari cu ceilalti colegi: trebuie sa astepti sa implinesti 17 sau 18 ani si abia atunci vei putea vorbi de o lungime definitiva! Cat spui tu ca e acum e media generala, 15, 11 mai exact e media si nu la varsta ta ci in general deci nu trebuie sa iti faci griji.Pentru varsta ta e bine. Iar legat de maini incearca sa faci exercitii, flotari, tractiuni, sau sa mergi la sala.Bafta!

1 răspuns:
| MICHAel a răspuns:

In legatura cu mainile ::
am avut un coleg care bea foarte foarte mult lapte si a ajutat la construirea unei case (a lui) si va inchipuiti ca a carat sute de saci cu ciment si a capatat o forta de invidiat (pune toata scoala) la scandemberk

in cl : bea mult lapte si incearca sa tragi de fiare