Depinde cat timp a trecut si ce a cauzat, apoi evaluez situatia inainte sa iau o decizie... emotional e ingrozitoare senzatia aia cand stii ca te-a tradat cineva iubit.
Cumva fiecare alege in momentul ala in functie de cat de apasatoare e senzatia aceea, de puterea de a ierta, daca dupa cauzele intamplarii mai exista pericolul sa se repete si cat de mult e legat in acea relatie, e un moment extrem de delicat si dificil si trebuie inteles si tratat corect de amandoi, e o greseala foarte greu de reparat, imposibil pentru multi. Lipsa de incredere, reprosurile, durerea de dupa trebuie intelese bine si tratate corespunzator in cazul in care se decide continuarea.
Cred ca fiecare are reactia lui de moment si nu iti poti da seama exact ce faci pana nu esti in cauza.
I-as cere explicatii... dar indiferent de raspuns nu cred ca l-as ierta...in cel mai bun caz am ramane prieteni si atat
Pai nu stiu...depinde de situatie. daca o iubesc mult pe pers respectiva imi mai dau o sansha, doar una, oricine merita o sansa, daca nu merge nici dupa atunci ii propun sa ramanem amici
Il iert dar... prefer sa ramanem prieteni... nu fac aceiashi greseala de doua ori
Ehehe fata moshului, pai daca il iubesti si esti casatorita si ai si copii, asta e, trecem peste, daca iti este doar prieten, te gandesti, merita, exista o alta varianta sau pana la varianta urmatoare il pastram si ne facem si noi putintel de cap, poate chiar sa stie, de ce nu.