Mai sunt si momente din acestea prin care toti am trecut cel putin si trebuie sa fii smecher si sa stii cum sa le faci fata sa fii puternic si tare dar in niciun caz sa iei un pumn de pastile nu rezolvi nimic chir vrei sa provoci asa multa suferinta la tine in fam, iti dai seama ce s-ar intampla daca ai lua un pumn de pastil ai face mai mult rau decat bine si nu tie ci parintilor
trzezte-te la realitae si comprta-te ca un barbat fii tare si fruntae sus toti trecem prin greutati dar trebuie si cu timpul ve invata sa treci peste ele. gandeste pozitiv mereu mereu orice s-ar intampla. zambeste ca daca nu piezi 6 minute din viata
Nu mai trai din amintiri pentru ca iti fac mai mult rau decat bine.Viata e prea scurta ca sa iti plangi de mila singur.Nu exista problema peste care sa nu poti trece daca crezi in tine. Iar fericirea e mai ceva ca Piatra Filozofala;))
Multi au cautat toata viata lor fericirea si au ajuns la concluzia ca e ceva efemer ca majoritatea sentimentelor
Nu te mai gandi la sinucidere.Nu tu faci regulile jocului.Numai cine ti-a dat viata poate sa ti-o ia
Sau bine zis, o piesa cat o mie de cuvinte:http://www.youtube.com/watch?v=Gztmp_ikdgE
Si baietii plang cateodata... Dar asta nu inseamna ca esti emo sau plangacios.
De ce nu avem dreptul la fericire mai mult decat la suparare? Nu e asa.Iti garantez ca suntem mai mult fericiti. Dar trebuie sa trecem si peste momentele mai grele.Sunt normale, la toti. Daca ai o perioada mai nasoala, nu inseamna ca trebuie sa iei un pumn de pastile sau sa te arunci in cap ca sa opresti tot.Trebuie sa ai mandrie si curaj sa mergi mai departe, sa invingi tu, nu lucrurile rele.
Ce esti tu? Barbat sau soarece?
Daoame mai copii ce e cu voi, cred ca vremea asta creaza depresii, care mai de care nu vreti sa mai traiti. mai ia sa fim un pic realisti. Hai sa ne gandim alrfel. Aveti familie? aveti o casa? sunteti pe TPU (deci aveti ceva prieteni?) atunci sunteti bine, bine ca nu sunteti boschetari... dreci ganditi pozitiv
Trecutul trebuie lasat in urma, crezi ca alte persoane nu au astfel de probleme, ale lor sunt si mai rele, trebuie sa treci peste toate clipele astea, in viata nimic nu e corect, iar cand dai de ceva bun trebuie sa te bucuri de el pana nu pleaca, astia suntem noi oamenii, este mai usor sa urasti si sa critici decat sa iubesti si sa ajuti.
Trece Dreptul la fericire ni-l dam singuri, uita de pastile si cauta raspunsuri la nefericire inauntru, nu afara. Sa-ti faci rau fizic singur nu te va face mai fericit si nici nu va rezolva problemele. Ce iti pot spune e ca in curand o sa te simti mai bine, ai vazut pe cineva sa rada sau sa planga la nesfarsit? sau o ploaie dupa care sa nu mai fie senin? E un echilibru si o diversitate in toate, traieste emotiile si bucura-te de ele, pentru ca moartea vine doar o data si nu ai de ce sa te grabesti.
Hai frate nu mai fi sentimental lasa amintirile daca triam si eu din amintiri... gandeste-te la viitor trecutul nu mai e, gandeste-te la cum iti vei petrece restul vietii, altii care isi pierd tineretea in puscarie nu mai au ganduri sinucigase si tot au puterea de a zambi, nu iti strica viata pentru o t. fa. Sper ca nu mi-a iei in nume de rau, iar cu fericirea nu ne este scris la toti sa fim fericiti mereu, fiecare cum isi are soarta. Stai cuminte si arunca pastilele, sunt si alte metode (sper sa nu aud de tine pe la stiri).
Nu esti singur! Esti cu noi! Cu tine.Probabil cu familia ta!
Stai linistit! Nu te sinucide! Nu merita pentru nimic sa te sinucizi! Si vorbesc serios! Cum nu mai traiesti pentru nimic in lumea asta? Serios! E o prostie...Nu te gandesti la viitorul tau? Nu stii ce iti rezerva viata.Cine stie ce viitor stralucit iti rezerva viata si tu habar n-ai! Si eu trec prin asta! Mai mult sufer ca n-am prieteni! In rest e bine! Gandeste-te ca si alti sunt ca tine! Poate chiar mai rau decat tine! Si daca mori ce rezolvi? Vei pierde multe si in din cauza ta vor suferi multi.Chiar vrei asta? Chiar vrei? Trezeste-te la realitate! Nu zic cu rautate, ridicate de jos! Cazi de 6 ori, te ridici de 7.Stiu cum e sa suferi si sa crezi ca nu mai ai nimic.Cand esti nervos, disperat si suparat nu mai gandesti logic. Vorbeste si cu parinti tai despre asta, lupta, gadeste ca totul va reveni la normal.Viata te testeaza.Ai grija ce faci si cum faci! Mie mi-a prins bine sa vorbesc cu mama, Dumnezeu si chiar ingeru meu! Pana si eu singura vorbind cu mine m-am calmat! Nu uita.Doar singuratatea face sa dispara valurile confuziei! Si mai repet! Nu esti SINGUR! O sa vezi asta!
Scuze ca am scris asa mult si atatea baliverne si ca ai stai sa citesti o eternitate, dar m-a luat valul si sper sa te ajute balivernele mele! Ideile mele!
Bye!
Recomand muncă fizică grea pe perioada depresiei. Pe mine m-a ajutat în trecut. Îţi dă ceva de făcut pe perioada în care-ţi revii şi te menţine concentrat, nu-ţi lasă timp să te gândeşti la motivele tristeţii. Când vii acasă rupt în gură de foame şi de febră musculară, te doare fix în cot de depresii, mănânci şi te bagi la nani, că a doua zi iar o iei de la capăt.