anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singura de revelionstraight face Adica tata e plecat ca a murit un neam si bunica doarme. tata nu ma lasa afara si clar ca nici bunica.parinti mei sunt divortati iar mama cred ca se distreaza acum dde nu mai poate presupun ca e la un club in *** o doare de mine!straight face Ce sa fac? Am sticla cu bautura langa mine si sunt pe mess si la televizor. dar si asa ma plictisesc ce sa fac sa-mi fac revelionul mult mai frumos.si am uitat un lucru baiatul de care imi place este cu o prietena de-a mea.nu ma supar dar il plac atat de mult.de fapt nici nu-l plac il iubesc din toata fiinta mea cat poate iubi un om o pers si poate chiar mai mult.nu stiu ce sa fac.help.DAU FUNDA:X!

Răspuns Câştigător
| AnnAMarya7597 a răspuns:

Ahaa.dar acum nu trebuie sa fii trista.ce revelionul e o zii nha.doar ca se dau artifikii si se sarbatoreste etc.stai linistita o sa sarbatoresti in alte zile si pentru revelion:Xfundiiitsabig grin

3 răspunsuri:
| BluLăvzIu a răspuns:

Naspa.Ai putea sa te uiti la TV, sa stai pe net, sa citesti(laughing)

| AnnAMarya7597 a răspuns:

Pai da.prima si prima data relaxeaza.te.si eu sunt in acelasi kaz k si tine.deci ne.am putea intelege.eu in primul rand stau ma relaxez.pot sa fac orice k doar st singura.in plus daca erai cu tatal tau.era mare diferenta fata de singura? n cred.asa ca stai lin k dupa ploaie apare o raza de soare. Fundaa:*:Xte pup

| LoLyCa a răspuns:

Era diferenta pentru. ne distram si mai venea la mine cineva si ne distramwinking