Hei,nu gandi de rau,chiar daca e rau,sunt de parere ca D-zeu iti pune raul in fata si binele il ascunde,da-ti un timp,pentru a reveni,iesi afara singura,nu e nevoie sa iesi cu cineva,crede-ma.E normal sa te lase,la greu,asta e problema cu majoritatea baietilor,gravida,cum ai facut sa ajungi aici,trebuia sa fii constienta bianca,ceva masuri de precautie ceva,chiar daca pare baiatul ideal,perfect, cel ales, cand esti mai fericit se intampla ceva rau.In privinta asta nu stiu ce sa iti spun.Doar fii puternica,pentru ca pot veni vremuri mai grele,sau usoare,intareste-ti caracterul care probabil il tii ascuns,fetele lupta mai mult decat baietii,sunt mai "luptatoare".Nu te-am certat,nu ti-am vorbit de rau, doar mi-am spus punctul de vedere, in incercarea de a te ajuta si de a-ti ridica moralul.Salut si Revino-ti!
O doamne.mai intai calmeaza-te si sa nu faci vreo prostie pentru ca s-ar putea sa regreti dupa.e greu cu prietenii stiu, nu sunt niciodata acolo cand ai nevoie de ei. vorbeste cu mama ta, ea trebuie sa te inteleaga. mama tot timpul ma intelege si-mi da sfaturi.fa un test de sarcina si vezi daca ai ramasa gravida.si cati ani ai? cel mai bine ar fi sa-ti schimbi prietenii pentru ca nu sunt de incredere.
Cam gigantica problema, dar sa incepem prin a o rezolva. Mai intai trebuie sa vezi partea nasoala a lucrurilor. Adica : Daca intr-adevar esti gravida si tatal copilului e in timisoara te`ai ars rau de tot. Risti sa ramai si cu burta la gura si cu copilul pe drumuri. Mai bine ia`ti un test de sarcina. Nu e atat de scump, si chiar daca nu ai banii necesari spune`le alor tai ca iti trebuie pentru ceva cum ar fi sa iti cumperi niste carti...sau orice altceva. Daca iti da rezultatul si esti, singura solutie este sa faci un avort. Cauta tatal copilului si vorbeste cu el, daca a tinut la tine candva si inca mai tine se va intoarce pentru tine si te va ajuta sa faci avort sau sa pastrezi copilul depinde de situatie. Baietii sunt de mai multe "specii" pot fi si excroci care vor doar sa profite dar si buni la suflet. Poate chiar are probleme de a plecat si nu a avut de ales. Atunci a preferat sa rupa legatura cu tine pentru a nu te rani mai rau. Poate el nu stie situtia prin care treci, de asta iti spun sa ii explici.Nu fa o mare prostie. Lupta in continuare cum si altii o fac. Bafta, sper sa aud vesti mai bune
Buna seara Bianka,ma numesc Doru sunt din Romania,lucrez in Anglia iar ceea ce iti pot spune este ca indifferent prin ceea ce treci important este sa nu dai inapoi, mergi inainte ca cineva poate chiar si eu te va ajuta, spre norocul tau este ca eu am nevoie de cineva aici care sa se ocupe de casa in care locuiesc in Anglia in timp ce eu sunt la service, daca esti de accord eu te voi accepta asa cum esti, am 40 de ani si sunt singur, ast mesj tau pe nr meu de tel0047435356691