| CurcubeuAlbNegru a întrebat:

Sunt singura persoana caruia nu-i plac bebelusii? Toata lumea zice ca sunt scumpi si nu stiu cum, dar faza e ca nu au par in cap ( sau au foarte putin ), arata cam toti la fel, saliveaza etc. Nu ma intelegeti gresit, mie imi plac copii foarte mult! Copiii, nu bebelusii, adica cei cam de la 3 ani in sus sunt adorabili, imi place sa fiu in preajma lor si ma plac si ei. Dar bebelusii sunt urati!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti singur(a)! Ciudat.

| Maxim96 a răspuns:

Cam ciudat la tine!

| BeTrueToWhoYouAre a răspuns:

Nu, nu esti. Sunt scarbosi. Probabil toti ii considera urati, doar ca unii oameni stiu sa se prefaca mai mult, altii mai putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi plac bebelusii big grin laughing
Mai sunt si exceptii cand vad un bebelusc (de cel putin 1 an) si mi se pare scump.
Iar de cand fratele meu are un copil, mi s-a parut scumpa inca de la cateva luni. Bineinteles, fiecare isi vede copii din familie cei mai frumosi.
Deci, nu esti o ciudata, stai linistita!

| thegatekeeper a răspuns:

Nu esti singura, insa din cate am observat, majoritatea ii considera "draguti" sau altele de genul acesta. Personal nu pot sa ii suport si nici nu imi doresc sa am copii (de fapt, nu mi-am dorit niciodata). Nu inteleg de ce e vazuta atat de ciudat optiunea asta a unei persoane, de parca fiecare ar fi obligat printr-o lege nescrisa sa placa si sa aiba cel putin un copil.