Mda. Fane infocate
Uite aici o fata care nu-l adora pe Justin Bieber. E mult prea mare febra asta "Justin Bieber "
Plus ca sunt baieti mult mai draguti decat el
Nici mie nu imi place cap de mop...
bayby, bayby, bayby, ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cam asa suna justin biberon )
Nu, nu esti singurul care il uraste. Si eu il urasc.
Ce n'as da sa-l am in fata mea sa vezi ce-mi exersez miscarile de karate pe el
Stai linistit ca nu esti singurul.eu cel putin il detest. nu-l suport, nu cred ca are o voce extraordinara si ma apuca rasul cand vad acele fane disperate ca tipa ca si cum ar veni apocalipsa peste ele))papa:*
Justin b asta sucks...Cine e de fapt? Un nene care a scos 2 cantece care au ajuns prin topuri... Ca sa fii superstar trebuie' sa ai un album intreg in topuri, nu doua cantece scoase din sintetizator.
Fetele astea care au pana in 17 ani, traiesc pentru internet, hi5, statusuri si JB + miley kk. t
Oameni buni, "faaaanilor" sunteti penibili... o carte n-ati citi
Buna...nu intleg dc il urasti uh...
ceea ce se spune despre el/ce auzi uh/ce crezi uh nu se stie daca e adv...pentru ca in spatele vietii de VYP pe care o are exista o pers cu sentimente, nu un robot!
Si ceea ce vedem la el este ca :
-e frumos
-are voce
-arata bine
.
.
.
.
.
.
.
etc...
Nu.nu esti singuru care il uraste ))
sper sa nu sara " fanele " lui infocate pe mine
Nu. nu esti singuru care il uraste
sper sa nu sara fanele lui alea infocate pe mine
Nu esti singur, am dat un test in clasa cu ce muzica nu ne place.
Si un colega a zis : muzica lui JB, doar copii cu un IQ scazut si sub 14 ani il asculta.
Privirea aia de care zice Ioana... el se uita in oglinda de la camera de filmat nu la voi
Ochi, parul, hainele, muzica, dar in special ochi privirea acea si felul in care isi poarta camasa
ravanelli4226 întreabă: