Salut!
Nu știu de unde partea cu persoană „disperată". Eu unul când primesc un mesaj și pot să răspund, păi o fac imediat. De obicei, nu las persoanele să aștepte. Și, de asemenea, îmi place când persoanele îmi răspund rapid la mesaje. Evident, nu mă aștept ca persoana cu care conversez să îmi răspund imediat după trimiterea mesajului, dar uneori se întâmplă asta și chiar mă bucur, pentru că nu trebuie să aștept prea mult ca să citesc răspunsul acelei persoane.
Si eu ma gindesc la asta, doar in cazul al anumitor persoane, insa desi mintea mea imi spune sa nu deschid imediat conversatia, nu ma pot abtine, mereu o fac si asa am devenit acea persoana din grupul meu de prieteni care e disponibila la orice ora si raspunde instant, dar nu e nimic ciudat, si nici nu pari disperat daca raspunzi repede, nu stiu de ce ne gindim la asta, pe mine pesonal nu ma afecteaza ce cred altii despre mine dar tot fac anumite actiuni ca sa fiu placuta intr-un fel sau altul si cred ca e ceva la nivel psihologic, incontrolabil : )
Eu nu fac așa, dar am o prietenă care face așa și o face deoarece ea este mai timidă și îi este frică să nu lase o impresie proastă, chiar dacă NU lasă nicio impresie proastă