Doamneee feresteeee!
Eu zic ca sunt adevarate
Uite ce inseamna sa nu ai grija de corpul tau!
Da, sunt adevarate. Din ce in ce mai multe fete ajung sa arate asa, din cauza obsesie pentru a devenii asemenea modelelor. Si modelele acelea, bietele de ele, sunt numai piele si os. N-am nimic impotriva tineri unei diete sanatoase, a sportului pentru a slabi putin sau a te mentine in forma, dar nu-mi place deloc de cele care nu mananca nimic. Sincer, nici nu cred ca un baiat se poate uita dupa asa ceva.
Una avea si cercel in buric...la cum arata ca o mumie ambulanta cum au spus si cei de la protv la ce a mai bat banii si pe cercel...omaneni obsedati fara judecata
Da, asta este o boala iar daca nu e tratata la timp se poate ajunge si asa sau chiar sa mori
Da din pacate sunt adevarate pozele.Sunt acele fete/femei care sunt obsedate de silueta lor si ajung asa.mai bine esti putin mai plinuta decat asa...
Da, din pacate sunt adevarate.Am vazut si eu pozele acum cateva zile, e trist sa vezi toate acele fete infometandu'se pana ajung sa se imbolnaveasca de anorexie.
Eu zic ca sunt adevarate. Dar nu imi vine sa cred, si-au pierdut toata frumusetea.
Trist dar adevarat.aceste fete/femei cand se privesc in oglinda vad doar straturi de grasime si sunt obsedate sa scape de ele, cu toate ca noi putem studia anatomia oaselor pe ele. din pacate in momentul in care corpul nu mai are de unde sa isi ia energie(grasime) incepe sa atace muschii.si primul muschi afectat este inima.majoritatea mor, iar cine se vindeca de boala asta, are probleme de sanatate toata viata.trist dar adevarat.
Da. anorexia nervoasa. este adevarata
in primul rand este o boala psihica cu o rata destul de mare de mortalitate. afecteaza in general fete, dar si baieti. este o boala a timpurilor noastre, spun acest lucru fiindca; in india, spre exemplu, sau alte tari sub dezvoltate (si care nu au acces la media -moda, modele, videoclipuri, actrite etc) cazurile de anorexie sunt foarte, foarte rare, aproape inexistente.
In america exista in jur de 8 mil de anorexice.
Este e boala de care in aparenta scapi atunci cand reajungi la o greutate normala.
Dar in multe cazuri in interiorul anorexicelor ramane prezenta mereu acea voce care te ghida in trecut...raman mereu niste mici obsesii: beau cola light in loc de cola normala, nu mananc zahar rafinat, nu mananc unt, nu mananc grasimi. Aceasta boala se poate trata numai cu ajutorul unui psiholog si, eventual un dietetician.
Anorexicele sunt persoane care, de cele mai multe ori sunt predispuse la un comportament obsesiv-compulsiv(fac o obsesie), sunt fete care isi doresc perfectiunea. sunt, de asemenea, fete ce se simt constranse sau controlate
din prea multe puncte de vedere(parinti prea rigurosi), sau care au avut parte de un soc: moartea unei persoane apropiate, un abuz. Apare, in general in adolescenta, dar nu este o regula.
Anorexicele mint. si stiu cum sa scape de o masa daca nu vor sa o manance. Arunca mancarea. O vomita.
De cele mai multe ori anorexia se combina si cu bulimia.
Sunt reale...si stiu ce zic fiindca si eu am trecut prin asta.Problema e ca oamenii se grabesc sa judece si sa arunce vorbe fara sa stie ce se intampla cu adevarat...