Daca ti-e frica ca prietenii o sa te lase din pricina faptului ca arati intr-un fel ...atunci admiti ca ei nu iti sunt prieteni adevarati!
Ce naiba va stresati atata cum aratati?
Poate ca nu esti cea mai frumoasa...dar asta nu inseamna ca lumea o sa te evite!
Si nu are rost sa intri in depresie pentru infatisarea ta ...asta esti tu, lumea te accepta asa cum esti
Pentru început, ai incredere în tine, în forțele proprii și nu te considera urâtă.
E adevărat că nu oricine iese bine în poze(poate nu ești fotogenică), dar asta nu înseamnă că ești urâtă, sau, mai știu eu cum.
Despre prieteni, pot să îți zic doar că acei care îți sunt întradevăr prieteni, te vor accepta așa cum ești.
Depinde doar de tine dacă o să rămâi singură sau nu, așa că, nu lăsa depresia să te domine, zâmbește, trăiește, bucură-te de fiecare moment și o să vezi că o să fie bine.
Epuizare fizica "insane". Alearga 20 km in timp ce te gandesti ca esti hidoasa.
In timp ce ajungi la 300 de abdomene, gandeste-te ca arati oribil.
Fa ceva care sa solicite foarte mult efort fizic si fa asta in fiecare zii sau de fiecare data dupa ce te uiti in oglinda.
Da totul, mult noroc.
Pai...1.faza cu prietenii insemna ca de fapt nu`ti sunt prieteni si 2. faza cealata uite gandeste`te ca in jurul tau nu sunt numai oameni frumosi sunt frumosi dar in felul nostru adica daca toti am arata la fel ar fi foaaarte plictisitor
Cel mai important lucru pe care l-ai putea face este acela sa te accepti in propriul corp.Nu mai gandi negativist pentru ca timpul este ireversibil si nu vei mai putea relua ceva ce ti-a parut rau ca ai facut.Si eu ma simt urat dar am prieteni care ma sustin cu adevarat si imi neaga asta.Stii cum rezolv eu asta:prin ras.Mereu imi fac prieteni si colegii sa rada si asta ma face sa iubesc scoala si mai mult.Ma duc de placere la scoala pentru ca stiu ca voi uita tot ce mi s-a intamplat rau prin ras.Rad foarte mult si asta este bine. Daca in cercul tau de prieteni ai pe cineva cu adevarat amuzant sau tu esti amuzanta incearca sa razi de problemele vietii si vei vedea ca va fi mult mai bine.Mereu spun ca viata o traiesti numai o data deci nu iti bate joc de ea gandindu-te la faptul cum arati.Nu toti gandesc ca tine si sunt sigur de faptul ca cineva pe care il cunosti chiar te crede frumoasa.Baietii nu vor mereu o fata frumoasa ci poate o fata care sa aiba incredere in ea.Trebuie sa dai dovada de asta.Ca sa uiti de rau gaseste ceva care sa-ti ocupe timpul precum muzica.Mereu muzica ma linisteste pe mine si ma face sa traiesc momentul.Ai incredere in tine si nu uita : In lumea asta suntem 7 miliarde de oameni, deci exista 7 miliarde de tipuri de frumusete deoarece fiecare este frumos in felul sau.Am scris cam mult dar crede ceea ce ti-am scris.
NU ESTI HIDOASA.aceeasi problema o am si eu.aici e vorba de complexe.te simti complexata de altele care sunt mai slabe probabil.incearca sa te convingi ca asta esti tu si trebuie sa te obisnuiesti.gaseste ceva dragut la tine si simte-te bine.te cred, e foarte naspa cu complexele asta.
Nu trebuie să spui despre tine că eşti hidoasă! Ăsta e primul pas spre depresie! Nu e bine să spui lucruri negative despre tine. Lasă-i pe ceilalţi să spună dacă eşti frumoasă sau "hidoasă", cum spui tu. Trebuie să fii mulţumită de tine, de ceea ce eşti!
Uită-te din nou în oglindă şi fii atentă la părţile tale frumoase. Nimeni nu e urât! Toţi au o frumuseţe proprie, ceea ce alţii nu au! Eşti unică. Ţine minte asta. :*
Sper că ţi-am fost de ajutor.
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: