| Vampirita_8017 a întrebat:

Sunt super speriata, la ora de romana, am dat un test si am luat un sapte, in concluzie in catalog am un 7 si un 10, problema e ca daca vreau media 10, trebuie sa iau 10 in teza, eram atat de disperata ca am intrat in panica la comentariu si l-am scris de 10 ori pana l-am invatat, cand sa dau teza avem mai multe foi albe, faza e ca pe una din ele avem comentariu, cu o seara inainte, eram asa de ametita ca am amestecat foile albe cu aia cu comentariul, a fost super naspa! cand a venit profa cu subiectele a gasit-o si a crezut ca vreau sa copiez si mi-a luat foaia cu comentariu. Niste colege zic ca profa nu are de ce sa imi scada, pentru ca ce am scris in foaia de teza am scris din capul meu. AJUTOOOOOOOOOR! sunt speriata, credeti ca o sa imi scada sau nu? dau funda! dati raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| sunsetflower a răspuns:

Din cate sspui tu profa tia gasit foaia inainte de teza nu? daca da nu are cum sa iti scada deoarece nu ai facut nici o miscare sau tentativa de copiat! linisteste-te! sper sa iei nota mare la teza! succes happy fundita?

| Vampirita_8017 explică (pentru sunsetflower):

Cum dau funda ca imi apare doar la prim funda.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vampirita_8017):

Decat la unu singur poti da funda.si nu o poti schimbahappy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred deoarece nu ti-a zis nimic cand a vazut foaia si + daca te vedea cu ea cand incepea testul mai ziceam.Succestongue

| Vampirita_8017 explică (pentru anonim_4396):

Deci zici ca nu o sa-mi scada, nu? nu stiu, mor de frica, 2 per zic ca nu+tine=3 iar o pers(my bf) zice ca da. morrrrrrr ( si nu i-am zis mamei inca, daca imi scade ii zic, daca nu, nu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia zi ti-a scazut?happy

| Vampirita_8017 explică (pentru anonim_4396):

Nu, da a chemat-o pe mama la scoala