| zuzulici14 a întrebat:

Sunt super trista, simt ca mai am doar un pas gresit de facut si cad in prapastiecryingDe cateva saptamani vad viata numai alb negru.Stiu ca ar trebui s profit de micile bucuri, asta facem si pana acum dar nu mai potcryingCu parintii nu ma mai inteleg deloc, la fel si cu profii, colegii mei, prietenii imi sunt aproape da parca nu indeajuns, iubit nu am...si toate vb de iubitul lor toate vb cat de fericite sunt de cat de grozava e viata lor, prietenii mei traiesc o iubire ceva mai ca in filme, si nu e vorba ca sunt asa numai din cauza ca nu am prieten dar e cam aiurea sa stau pe langa ele cand vorbesc de iubitii lor, ma simt in plus.Nu stiu, poate imi e ciuda pe fericirea lor, da totusi nu sunt genul de persoana care sa fie ciudoasa pe fericirea celor din jur! pana acum la fel era viata mea dar ma bucuram de ea cum era, iar acum numai pot pur si simplustraight facenu imi gasesc un loc al meu, nu gasesc niciun echilibru.va rog dati-mi sfaturi ca sa trec peste aceasta perioada proastacrying

Răspuns Câştigător
| bluepuff a răspuns:

In prapastie nu o sa cazi niciodata. Aceea prapastie de fapt nu e exista, e doar o imaginatie a subconstientului nostru. Daca s-ar pune problema asa eu trebuia sa cad de mult in zeci de prapastii dar nu am cazut. Stii intreaga mea viata a fost alb negru, nu o zi 2 de acum. Cu rele, cele mai rare cele bune, eu tot incerc sa zambesc, poate ironic dar inca mai fac asta. Se spune ca gelozia, invidia e pacat dar stiu, te gandesti cum sa nu fi invidioasa sau geloasa pe ceva ce ai avut [sau nu ] si din tot ce au ceilalti nu ai nimic. Te inteleg perfect, nici nu iti dai seama. Cand citesc ce ai scris tu parca ma vad pe mine sau chiar lucruri ce provin din mine. Incearca sa gasesti si tu un prieten, ce vorbesc, nu e o rezolvare, fiindca daca nu gasesti e spus degeaba. Nici nu stiu cum sa ma exprim. Parintii pot fi o problema dar incearca sa fi altfel cu ei, nici eu nu ma inteleg cu ai mei, nu m-am inteles niciodata! sunt singurele persoane pe care le urasc! De multe ori ma intreb pentru ce traiesc? cand nu am pe nimeni, nimic, totul e pustiu, toate merg prost... dar ma intreb si de ce sa mor. Unde e ploaie, undeva acolo ascunse sunt si cateva raze de soare. Nu te lasa dominata de tristete, probleme [etc] ca sa nu ajungi cum am ajuns eu. Este o perioada grea iar daca i`ai spune altcuiva nu ar intelege daca nu a trecut prin asa ceva. E foarte aiurea sa zambesti chiar daca toate merg prost dar incearca macar, lasa problemele in urma, treci peste, nu te mai consuma degeaba! Asculta-ma pe mine, daca continui asa, nu o sa te mai poti schimba. Exista " riscul " ca tristetea sa devina o stare obisnuita pentru tine si o sa mearga totul mai rau. Continua sa lupti daca ai pentru ce, stai mai mult timp cu prietenii si inveselestete, iesi in oras, plimbate, relaxeazate, este timp pentru toate. Perioada asta o sa treaca mai repede daca o grabesti tu, zambeste ca si cum ar fi ultima data cand faci asta, traieste ca si cum ar fi ultima zi, razi si la cel mai mic lucru, numai asa vei vedea ca lucruri vor reveni la normal si vei fi din nou in apele tele. Nu iti fie ciuda pe fericirea lor si tu poti fi fericita, facandu-i pe ei sa le fie ciuda. Poti fi genul de pe care sa-l invidieze lumea, iar acel om este : tot timpu vesel, glumeste chiar daca este pe patu de moarte, zilnic bine`dispus [iar in jurul lui totul se distruge], face o atmosfera placuta, nu se supara pentru nimic etc si intrebarea cheie: cum poate fi mereu asa? un raspuns simplu:are de ales, sa fie vesel sau trist. Si tu poti alege cum vrei sa fi, te lasi dominata d probleme esti trists, vrei sa te bucuri de viata esti fericita. Alegerea este doar a ta iar noi nu putem sa iti zicem ce sa faci, cel putin eu doar incerc sa te ajut, dar tu singura poti reusi sa iesi din starea assta! Lumea este o oglinda a noastra, toti suntem oameni, toti putem avea aceleasi lucruri iar tu iti pui singura baraje " in calea spre fericire ". De ex: esti inca un copil si iti faci griji pentru probleme, te lasi acoperita de ele, uite un baraj pentru care nu poti fi fericita. Vezi? iti poti face viata si starile cum vrei. Suna complicat dar e simplu:*. Bafta si nu mai fi trista, anii nu se mai intorc si o sa iti para rau ca nu ai facut lucruri pe care e timpu sa le faci si pe care numai acum le mai poti face!

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Oare chiar sunt atat de fercite pe cat spun ca sunt?thinking
Mai mult ca sigur nuoh go on
Doar ca iluzia fericirii e usor de vandut celor care nu vad dincolo de aparente. A avea un prieten nu inseamna totul.Inseamna un set nou de problemehee hee
De ce sa nu fi multumita? Altii sunt mult mai rau ca tine si nu se plang ci continua sa luptewinkingPentru ca cel mai rau lucru pe care ti-l poti face e sa renunti sa crezi in tinehappy

| Elena1234456 a răspuns:

Nimeni nu poate fi perfect. Un prieten vei avea si tu, nu s-au terminat baietii happy. Nici eu nu am avut vreodata un prieten, am 15 ani si i-am refuzat pe toti pentru ca nu aveau acel ceva special happy. Viata nu este roz, pensula este in mana ta si depinde ce culoare ii dai. Vorbeste cu o prietena sau cu mama despre aceasta depresie pana nu e prea tarziu!

| Rukhsandra a răspuns:

Nici eu n-o duc prea bine straight face...

| DeyCj a răspuns:

Păi ar fi ceva. Dacă ai bicicletă fa o plimbare.Sigur că toţi trecem prin perioade de astea, uneori viaţa mai are şi astfel de feţe din păcate
Si mai poţi să îţi cauţi un prieten, sigur va aduce echilibrul şi ai să vezi că o să te înveselească happy, Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...ai prima depresie din viata.nu te ingrijora vor mai urma si altele si mai rele.nu o sa te mint ca totul va fi bine.mai bine te-ai impaca cu ideea