Doamne fereste! Nu merita! El te-a inselat deci nu a vazut ce are langa el. Tu trebuie sa uiti si sa mergi mai departe. Chiar daca esti trista zambeste:nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau!
P.S Nu il face pe el fericit suferind, arata-i ca tu esti puternica si da dovada de curaj.O sa fie surprins cand o sa te vada zambind si incercand sa mergi mai departe, si o sa regrete.Viata merge inainte, ce doamne!
funda?
Nu o lua in nume d rau. dar. cati ani ai? dupa cum te adresezi. pai destul de imatura. Daca esti chiar atat de "supy"cum spui tu. poarta o conversatie cu el si vei afla motivul pentru care el te-a inselat! Si ce-i cu intrebarea aia? "sa ma omorrrr?" Cum sa te omori dintr-o cauza atat de banala?
Iti repet! NU o lua in nume de rau!
:O NU! asta nu e o rezolvare la intrebarile tale!
Din punctul meu de vedere daca te-a inselat asta inseamna ca nu a tinut la tine! tu ar trebui sa zambesti sa ii arati ca iti este bine si fara el! Pana la urama o s avezi el a pierdut si tot el o sa regrete si o sa te caute! Daca ii arati ca sufei apoi o sa profite de lucrul asta! sper sa intelegi ce vreau sa spun `!
Buna! IN NICI UN CAZ SA TE OMORI! Ca viata nu a inceput cu un baiat si nici nu s-a terminat cu el! Stiu ca ti-e greu,stiu cat de tare doare,caci"curg lacrimi atat de grele si de fierbinti incat ochii nu le pot plange...ele zac in inima arzand-o. Ofera-ti mici placeri:plimbari,iesiri in discoteca,club,unde vrei tu numai in casa nu sta, sa nu te napadeasca gandurile.
Si eu am experimentat asa ceva, si intr-adevar nu este deloc usor, incearca sa nu te mai gandesti la el si totul va fi bine. incearca sa iesi cu alti baieti...sa-ti faci un nou plan de viitor fara el. Sper ca ma asculti si ca nu ai sa faci vreo prostie!
Nu! Un baiat nu merita viata ta... Daca te'a inselat inseamna ca Dumnezeu a vrut sa cunosti pe altcineva mult mai bun care sa te aprecieze cu adevarat si sa te iubeasca neconditionat. Viata merge mai departe...si gandeste'te ca va fi distractiv o perioada acum ca esti solo Glumesc Dar oricum du.te inainte si zambeste pentru ca nu ai idee cati se pot indragosti de zambetul tau.
Doamne fereste! Cum sa te omori? doar pentru ca el nu a vazut cine estiu cu adevarat asta nu inseamna ca u trebuie sa-ti iei viata pentru un om care nici macar nu stie ce a pierdut! u trebuie sa treci mai departe sh sa incerci sa-l uiti...sh oricum, de ce sa te omori pentru el cand nici macar nu merita?(si nu ca ar merita pentru vreo alta chestie de genul asta)Traieste-ti viata sh incearca sa te bucuri din plin de eapt ca oricum viata asta e prea scurta.
Doamne, ce oameni.LOL. zici ca ala e ultimu baiat de pe pamant... bine, daca estiurata si grasa si nesuferita, nu prea o sa gasesti un baiat... oriqum, nu te omori, nu trebuie. da daca vr neaparat, ashteapta sfarshitu lumii. ca toata lumea zice ca e aproape.