Bună! Nu te supăra, dar tu nu ai părinți? Ei sunt primii cărora trebuia să le spui. Du-te, cu ei sau fără ei, la director. Bine ar fi să îi spui, înainte de asta, dirigintei. Când te vor bătea prima dată, du-te la director și spune-i că faci plângere la poliție și n-o să-i convină, poate o să facă ceva cu ăia. Dacă nu merge, transferă-te!
Dar tu nu ai frați, prieteni? Nu îi poate băga nimeni în sperieți?
Uite ceva care o să te ajute la școală, eu atât pot face pentru tine http://lecturirecenzate.ro/
Am discutat cu diriginta anul trecut, le-a spus sa se potoleasca, m-au lasat in pace doua saptamani si apoi au inceput iar, tot anul. Spuneau ca ce poate sa le faca diriginta lor.
Acum am inceput clasa 11-a si din pprima zi, cum am amintit mai sus, s-au luat de mine, am discutat cu diriginta si a spus sa ma descurc singur, ca nu are ce sa le faca. Ca pot sa patesc asta si in viata de zi cu zi.
E adevărat că poți păți și în viața de zi cu zi, dar și în viața aia există autorități la care poți apela.
Pe de altă parte, scutură-ți și tu timiditatea, fă-ți prieteni, intră într-un grup, te vor ataca mai greu. Nu poți să te transferi la alt liceu?
Buna incearca sa pari si tu mai dur, iar daca ei iti dau palme tu ii lei la pumni sau poti sa iei cursuri de karate...si daca spui ca te scuipa te bat fa si tu acelasi lucru, adica pe bune acum ai 17 ani poti sa te descurci si singur, iar daca nu merge nimic din ce am spus fa o plangere la politie...nu stiu ce sa iti mai spun, am vrut doar sa te ajut nu stiu daca am reusit sa fac asta dar macar am incercat