anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt timida si chestia asta ma impiedica sa-mi fac prieteni. Vreau sfaturi sa nu mai fiu asa inchisa! Ma deranjeaza acest lucru.

2 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Imaginează-ți că toată lumea e în fundu' golhee hee

| NoName_3728 a răspuns:

Timiditatea e o grava problema a multora dintre noi dar poate fi invinsa usor, crede-ma. Iata cateva lucruri pe care le fac eu pentru a-mi invinge timiditatea:
1.Cand sunt inconjurata de lume imi repet in minte "nimeni nu se gandeste la tine.toti se gandesc numai la propria persoana asa cum faci si tu."
2.pentru a-ti invinge timiditatea trebuie sa te simti bine in pielea ta. poarta haine care te avantajeaza, un machiaj sau o coafura care ti se potrivesc. daca te simti bine in pielea ta iti va fi mult mai usor sa socializezi.
3.nu sta cu capul plecat si nu considera pe nimeni superior tie. spune ce simti fara frica.si fii cat mai naturala.
4.scrie.tine un jurnal sau fa-ti un blog.scrisul te ajuta enorm.si foarte bine ar fi sa creezi un personaj care sa fie un model al tau.care sa fie exact asa cum vrei tu sa fii.
Sper sa te ajute sfaturile mele.Nu uita, timiditatea nu are dreptul sa te conduca. Tu esti mai puternica decat ea