| Banceaeduard a întrebat:

Sunt un băiat de 15 ani, în urma unei despărțiri nu prea mă mai interesează fetele, nici băieții. Un mare număr de fete mi-au propus să ieșim etc. eu mereu refuzam. Unele chiar îmi propuneau relații sexuale. Prefer să fiu singur. Toți prietenii îmi zic că m-am schimbat complet. Este problemă? E ceva normal?

8 răspunsuri:
| Aditzu a răspuns:

"Nici baietii" banuiesc ca in sensul de prietenii tai ziceai. in fine.
Tare faza cu propunerile sexuale din partea fetelor...
Incearca sa nu consideri toate fetele la fel si ca sa scapi mai repede de "problema" asta, concentreaza-te pe a te distra cu prietenii.

BFTa!

| Morenna10 a răspuns:

E oarecum o problema ca te-ai distantat, dar daca asa iti e mai bine nu trebuie neaparat sa te schimbi

| corbulalbrosu a răspuns:

Intrebi daca este vreo problema? DA si se pare ca este chiar grava. Ai nevoie de consiliere psihologica.

| T0T a răspuns:

Fiecare face ce vrea.

| OldSoul a răspuns:

E alegerea ta, daca vrei sa fii singur sau nu.
Oricum ar fi ambele au si avantaje si dezavantaje.
Nu toti suntem la fel, si sincer chiar te inteleg.
Eu zic ca e normal, atat timp cat e doar pentru o perioada, cel putin din punctul meu de vedere.

| Sociopat a răspuns:

Exista persoane asexuale. Poate treci printr-o faza asexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit si eu asa...te inchizi in tine insuti, numai ai incredere in tine si mai presus de toate vrei sa stai singur si urasti pe toata lumea.Trece greu, daca trece.E foarte nasol sa te simti asa, si doare tare.Am incercat multe pastile si anti depresive dar mai rau am facut.Am descoperit insa ca daca ascult muzica calma si buna reusesc sa trec repede peste astfel de momente.Eu o numesc ''Terapie Prin Muzica'' laughing

| PinkHD3 a răspuns:

Sincer e normal.Dar dupa 2 ani max o sa-ti vina iar cheful de fete.happy
Stai linistit asa trec si eu in momentele asteawinking