Mulți s-au gândit la sinucidere din cauza singurătății.Ba mai mult, unii chiar au avut curajul...
Dar pentru ce? Ce rost are?
Trebuie să realizezi că ești o persoană timidă și atât.O personă seriosă, mai puțin sociabilă, care are nevoie de prieteni la fel ca și el.
Și eu sunt exact la fel, dar nu mă deranjează.M-am obișnuit cu ideea și ...asta e, trăiesc în continuare în ciuda multora.
Cândva, îți vei găsi prietenii de care ai nevoie, să fii sigur.
Singur nu ești și nu vei fi niciodată.
*Și încă ceva, să nu încerci să te schimbi crezând că vei avea mai mulți prieteni.Ar fi cea mai mare prostie.
Cei lasbi se sinucid. Daca nu ai putut sa te sinucizi nu inseamna ca esti slab, dimpotriva. Daca vrei sa nu mai fii asa timid trebuie sa te obisnuiesti cu oamenii. Mergi la concerte, prin parc (dar nu acum ca e frig), evita cluburile si nu intreba de ce. Ai putea sa mai mergi la mare (of vara asta departe mai e) sau in orice loc aglomerat. Daca nu te obisnuiesti sa fii inconjurat de lume mereu nu vei trece peste problema asta.
Fiecare dintre noi am experimentat un moment in care ne bate inima repede avem emotii cand vorbim cu cineva dar trebuie sa ai incredere in tine si sa fi capabil sa iti controlezi emotiile.Ar trebui sa-ti gasesti o activitate care iti face placere si unde poti cunoaste oameni noi.
Al 2 -lea lucru cand te simti deprimat trebuie sa gandesti intotdeauna pozitiv pentru ca si asta te ajuta mult, si nu este cazul sa se ajunga pana la sinucidere. Daca ai nevoie de ajutorul meu, sunt aici! Bafta! :*
Sunt multe de vorbit, imi poti da add pe id-ul mihaitheatheist (sau mesaj privat aici) si vorbim mai multe Nu esti singur
Nu te gandi la sinucidere si incearca sa te indepartezi de timiditate,sincer si eu sunt cam in aceeasi situatie,dar la un moment dat imi iau inima in dinti si spun si eu ceva! Stai linistit nu-ti trebuie multi prieteni care sa te barfeasca sau altceva, iti trebuie macar unul si bun! In legatura cu fetele nu e problema ca nu te plac, dar poate asteapta ca tu sa faci primul pas, incearca sa vorbesti cu ele sa va cunoasteti, apoi lucrurile vor merge de la sine!
Bună! Te înțeleg, și eu sunt timidă dar mă pot adapta, dar mai greu. Ar trebuie să mergi la un psiholog, el e cel care te poate ajuta.Nu e normală chestia asta și se poate trata, dar trebuie să te duci acolo. El discută cu tine și te învață. Să vezi o să treci peste! (sau dacă nu, du-te la mai multe persoane și încearcă să vorbești cu ele, rude ceva sigur poți, chiar dacă e greu )
Sper că te-am ajutat.
Heii sa nu faci prostia sa te sinucizi...multi fac asta, si ce rezolva? Niciodata sinuciderea nu e cea mai buna situatie...Si nimeni nu are de ce sa te faca ciudat..pentru ca nu esti. Esti doar timid si atat. Daca vrei sa vorbim mai multe, da-mi un mesaj privat
Mulţumesc pentru răspunsuri, dar chiar nu este nimeni pe aici cu situaţie ca a mea, să dorească să discutăm pe messenger?
anonim_4396 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: