In primul rand nimeni nu e perfect.Fiecare este bun la ceva.Nu poti sa fi omu' universal.Eu de exemplu am numai 10 la matematica si la romana am 2 de 4 si un 7.
Nu te descuraja invata mai mult.si o sa iei note mai mari,ce sa-i faci asa este la scoala. Intr-o zi nota mai mare in alta nota mai mica, daca n-ai facut corect,, nu avea cum sa-ti puna nota mai mare.,
Crezi ca vine Hitman dupa tine sa te asasineze ca ai luat un 6? No way, in viata treci prin multe si nu are rost sa disperi pentru o nota de 5 RON.
Linisteste-te notele nu reflecta cunostintele tale, o sa ajungi sa privesti inapoi si o sa razi de cum reactinai la o nata mai mic, zambeste si bucuta-te ca ai luat nota de trecere, maine sau peste o luna vei lua o nota care sa echilibreze situatia
hugs
Sa stii ca daca iei nota 6 nu inseamna neaparat ca esti prost daca spui ca esti un baiat de nota 9-10 si in teza ai luat 6, inseamna ca nu ai fost prea atent. Dar mai este o posibilitate sa te inseli in privinta notei. Asteapta sa aduca profesorul nota si dupa vei trage concluziile finale
BAFTA!
AnnaGrohl întreabă: