| Vaae a întrebat:

Sunt un baiat timid si cand dau sa vorbesc cu o fata nu pot sa vorbeac ma intimideza si nu stiu ce sa vorbesc cu ia ba rog sigesti

3 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Te gandesti prea mult la trasaturile ei feminine si te pierzi. Gandeste-te ca vorbesti cu cel mai bun prieten al tau sau cu cineva pe langa care nu ai probleme de intimidare.
Gen nu trebuie sa te gandesti prea mult la cum arata sau la vocea ei. Asculta fix ce cuvinte scoate pe gura si raspunde normal.

Mai am o teorie pe care nu am avut timpul sau ocazia sa o testez, asa ca poate o poti incerca tu. De exemplu atunci cand vorbesti cu o fata, te ia transpiratiile, te mananca capul si ai bataile inimii accelerate si nu poti vorbi calm deoarece mintea ta nu e obisnuita cu senzatia. Ei bine si cand faci un sport intens sau cand alergi, e cam la fel. Nu poti vorbi ca lumea. In timpul liber incearca sa faci miscare intensa incat sa iti fie greu sa mai vorbesti calm. Si atunci cand ai senzatia asta, chinuie-te sa vorbesti sau sa citesti ceva intr-un mod cat mai calm si calculat. Nu o sa iti iasa din prima si trebuie sa repeti procedeul.

In teorie, ar trebui ca mintea ta sa fie antrenata sa vorbeasca in situatii stresante si sa se adapteze.

| Anonimus937382 a răspuns:

Înainte să vorbești cu o fată, învață să scrii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Peste frica aceasta vei trece doar vorbind cu cat mai multe fete.Sunt si ele oameni, stai linistit caci nu e nicio tragedie daca nu iti iese cum vrei tu pe moment.Succes.