| popmirgea1999 a întrebat:

Sunt un ciudat

1 NUimi place sa fiu laudat(desigur, atunci cand sunt)-ma simt aiurea, ma intimidez, nu stiuce sa fac.

2 Cand joc fotbal pun prea mult suflet si de cele mai multe ori ajung sa fiu dezamagit

3 Toti ma considera un ciudat, nebun, retardat etc si noa...desigur ca nu imi prea place
4 NU imi place ca cineva sa-si puna increderea in mine, poate ii dezamagesc si se supara(mai bine sa fiu eu dezamagit)-asta e lucrul cel mai urat, ca cineva sa-si puna incredera in mine

5 Cateodata traiesc doar in lumea mea, lumea imaginara, cu visuri care niciodata nu vor deveni realitate.

Ce sa fac sa-mi bag **** in tot, sa nu mai fiu asa?
P.S. Fara sa consult vreun psiholog
Cine imi va da cateva sfaturi o sa-i fiu recunoscator. MErsi mult

4 răspunsuri:
| Catalinhhh a răspuns:

Hai că te ajut eu. O luăm treptat, ok?
1. De ce nu îți place? De ce te simți aiurea, probabil ești tu mai timid sau nu prea ești lăudat SAU ești lăudat de persoane mai "speciale". Bucură-te când ești lăudat repetă în gând : "Nu trăiesc degeaba mă apreciază și pe mine cineva"
2. Nici nu trebuie să pui suflet, este doar un joc pe echipe. De ce ești dezamăgit? Fi fericit că tu poți juca, gândește-te că alte persoane nu pot nici să mânânce singure.
3. Să te considere! Problema lor, tu urmează-ți drumul în viață și vei avea, doar de câștigat. De ce te consideră așa? Ăsta ești tu ce ei sunt mai buni?
4. Păi spune-le că nu ești un om prea sigur pe tine și să nu își pună încrederea în tine că poate îi dezamagești, sau ceva de genu...
5. Nu e nimic rău în asta. Visele pot deveni realitate. http://www.youtube.com/watch?v=kBEjOpCSWIo

Păi nu asta ar fi o rezolvare să... Citește ce am scris eu poate te ajută.

| Biancaalone a răspuns:

Te simți ciudat deoarece ai încercat sa le arăți tuturor cine, de fapt ai vrea să fi și de fapt nu ești! Aratăle adevăratul tu, aratăle lucrurile care îți plac cu adevărat nu doar cele care cred ei ca-ți plac! În disperarea de a fi altcineva în fața prietenilor tai, ai uitat sa fi tu și asta te-a făcut un ciudat!

| MilkWithCereals a răspuns:

1. Atunci cand cineva te lauda, multumeste-i. Trebuie sa inveti sa apreciezi un compliment, si sa te bucuri ca cineva iti vede adevarata valoare si ca vede ceva 'special' la tine. Si eu ma intimidez cand cineva ma complimenteaza sau ma lauda, dar e nepoliticos sa nu reactionezi in niciun fel sau sa nu zici nici macar un 'multumesc'.
2. E bine sa pui suflet in ceea ce faci, insa la fotbal nu trebuie sa iti bati capul foarte tare. Este doar un joc creat pentru distractie, sa invete fiecare sa lucreze in echipa. Nu ai de ce sa fii dezamagit pentru ca pierzi un joc. Se mai intampla.winking
3. Sa nu-ti pese de ceea ce cred ceilalti despre tine. Toti au pareri bune/rele despre fiecare. Nimeni nu e perfect. Si in primul rand, nu le arata ca te deranjeaza, fa-le fata, da-le replica si arata ca ai o personalitate puternica. Nu are de ce sa te afecteze niste vorbe. Pot fi doar invidiosi. oh go on
4. De ce esti asa nesigur de tine? Daca cineva are incredere in tine e bine sa faci un mic efort sa pastrezi secretul. E ceva esential, la urma cand tu vei avea nevoie de cineva in care sa ai incredere, nu va dori nimeni sa-ti fie alaturi sau sa-ti asculte problemele, pentru ca nici tu nu ai vrut s-o faci, ei considerand acest fapt (precum ca nu ai putea tine un secret) ca fiind nepasare. [nu zic ca toata lumea ar face asta, dar majoritatea asa sunt...oh go on ]
5. Si eu fac asa, e bine sa te imaginezi ca fiind intr-o lume doar a ta, sa crezi in vise, sa crezi ca vor deveni realitate. happy Insa nu te abate prea mult de la realitate.
Sper ca te-am putut ajuta. :*:*

| StanilaAna a răspuns:

Incearca sa fii mai indiferent... 1 cand esti laudat, incearca si tu sa schimbi subiectul cumva 2 la fotbal incearca sa joci in echipa si nu de unul singur, nu rezolvi nimic + ca ce greseli fac altii ii problema lor 3 cidat, nu doar diferit, nebun ..inceaca sa o iei ca pe un compliment, are si o parte buna aceat cuvant ...retardat, inseamna ca ei nu ii cunosc sensul. 4 dezamageste-i ..nimeni nu ii perfect ..si vei uita peste cateva zile.5 nu ii nimic rau in faptul ca visezi, daca nu le poti indeplinii, macar le visezi si te simti bine pe moment. fii tare si totul se va schimba in jurul tauwinking