| boomerang a întrebat:

Sunt un elev in clasa a VII-a si sunt politicos, ii ajut si nu m-am purtat urat cu cei din clasa mea niciodata.Problema e ca nimeni nu vorbeste cu mine, imi zic in toate felurile si sunt invidiosi. Cel mai rau e ca fostul meu "cel mai bun prieten" imi zice "O laie Balaie". El mereu se da mare si de asta nu mai sunt prieten cu el.Deasemnea imi place de o fata din clasa dar ei nu ii place de mine crying, presupun pentru ca sunt "ciudat" cum mi-a zis cineva.De 7 ani incerc sa nu ii bag in seama cum imi zice o colega foarte foarte buna. Dar nu pot sa o tin tot asa! Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa fac? Si va rog sa nu imi sugerati lucruri legate de violenta.

3 răspunsuri:
| boomerang explică:

Va rog sa stergeti aceasta intrebare deoarece am dublu-postat-o din greseala.Multumesc!

| madalicious a răspuns:

Renunta la politismul exagerat fii un pic mai smecher, da-te si tu mare, nu mai ajuta atat de mult, pentru ca ei te iau de prost si asa pot sa te faca in ce fel vor ei, impune-te si fa-te respectat, nu zic cu violenta, ci cu vorbele. mai aveti un an si terminati, macar anul asta sa va intelegeti bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinere, nu te lasa, daca eu am tinut-o asa si am ajuns pe a 12-a, si intentionez sa termin si o facultate asa, poti si tu tongue faza e ca cei care imi ziceau atunci asa, nu ajung la faculta, nici unu laughing smug
asa=descrierea de mai sus, sa nu existe confuzii straight face