Vad ca treci prin ce am trecut si eu, vezi la raspunsurile mele si eu eram "torturata" de batjocorelile lor, pana cand m-am enervat si le-am spus sa ma lase in pace, am citit pe un site super ca oamenii de aceea isi bat joc de altii pentru ca le e frica de persoana respectiva sau se simt amenintati, probabil ai abilitatea de a face ceva ce altii nu pot si sunt invidiosi, sunt invidiosi pentru ca asa sunt oamenii. Oamenii buni sunt de obicei calcati in picioare, nu lasa pe nimeni sa spuna ca esti altfel sau sa te controleze, acum 3 ani cea mai buna "prietena" a mea m-a tradat pentru alta colega si a inceput sa-si bata joc de mine, pur si simplu nu-i mai baga in seama, fa-te ca nu-i auzi sau ca-s invizibili, iti spun ceva: la ce o sa le foloseasca toate astea? La nimic, ei se dau mari si tari, dar ei nu-si dau seama cat de "prosti" sunt, tu esti mult mai bun decat ei, sa nu te crezi inferior lor.
Violenta nici o data nu este un ajutor chiar daca uneori pare violenta nu ajuta pot sa-ti spun un lucru in clasa a 9 a eram mai rau ca tine dar dupa aia am incercat o tactica sa fiu buna cu toti sa incerc sa ma imprietenesc cu toti chiar daca cu multi nu m-am inteles dar pana la urma conteaza sa le arati ce fel de persoane esti si sa le arti frumusetea ta atat interiaora (dar nu chiar pe toate de unele persoane trebuie sa te feresti dar macar prefa-te ca le esti prieten) cat si exteriaora (poate chiar un pic mai mult) deci ce-ti spun este sa incerci sa socializezi si sa te faci placut. pot spune sa nu te lasi batut in fata persoanelor care te jignesti si sa stii ce raspuns sa le dai care sa nu fie nici jignitor dar care sa-i atinga bine cred ca ai inteles ce vreau sa spun succes
Stii care e problema?
Acum, cand esti bun esti prost.Lasa-i sa zica ce vor.Eu zic sa nu te schimbi
Felicitari.inseamna ca esti un elev foarte bun. e, uite cum sta treaba.deci,ei sunt invidiosi pentru ca tu esti un elev mai bun decat ei. ti-as sugera, sa le spui cu frumosul:-nu stiu ce aveti cu mine, dar va rog frumos nu va mai comportati asa cu mine! nu v-am facut nimic! ori ai putea sa ii ignori.
Pai dupa cum te descrii pari un baiat la locul tau, ceea ce e bine.Nu te lua dupa toti prostii, mai ales in scoala generala unde elevii nu sunt "sortati" dupa niciun criteriu.Adevarul e ca poate colegii tai cu IQ negativ sunt invidiosi si nu te baga in seama ca nu prea esti ca ei, adica nu te dai "cool" cand injuri, spargi geamuri etc si iti vezi de ale tale.Si totusi daca poti putina violenta iar mai calma pe zmeii zmeilor care fac misto de tine.
Lady gaga sa-ti spun ceva daca esti inteligent ii poti mavea lanaga tine dar in acelasi timp sa te si invidieze eu asta incercam sa-i spun ca sa aiba grija daca vrea sa se inteleaga bine cu ei sa inerce sa se inteleaga cu ei dar in acelasii timp ii face sa fie si invidiosi stiu pe propria piele nu este greu sa fi istet (da un sfat ar fi nu incerca cu curvele nu sunt bune in nici un fel )
Ignora-i pe cat de mult posibil.si gandeste-te ca mai ai un an si ai scapat de generala
Pai daca ai realizat ca nu te potrivesti cu acel colectiv, transfera-te;-)
Acum stii care ii problema? cu cit te porti mai bine cu oamenii cu atit se comporta mai rau cu tine. M-am convins de aceasta de mai multe ori, chiar pe pielea mea. Eu ti-as da un sfat sa nu intri la toti in voie, sau sa incerci sa fii cu toti prieteni, gaseste-ti si tu vreo 2 de incredere si cu ei iti petreci timpul.Deasemenea nu lua in considerare toate replicile aruncate in vint. Si nu iti fa griji ca iti vei gasi o fata care sa ii placa de tine pentru ceea ce esti. Multa bafta in continuare.
Lucrurile legate de violenta nu ti se potrivesc in nici un caz-nu esti genu! cred ca cea ce-i departeaza pe colegii tai de tine este anume corectitudinea ta, ma indoesc ca vei putea gasi o persoana potrivita pentru tine(in nici un caz nu trebuie sa te schimbi anume pentru ai cistiga). cu timpu valul adolescentin trece si ce va raminea? acum tu trebuie doar sa mai ai un pic de rabdare.si daca nu se schimba nimic, ar trebui sa te gindesti ca dupa a 8-a sa-ti schimbi clasa!?!
Buna! Dupa cum scrii, pari un baiat de treaba care se tine de scoala. Daca te uiti prin intrebarile mele, gasesti o intrebare legata tot de colegi [intrucat colegii mei fac baza de absolut orice] si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine[dar sunt in clasa a 6-a]
Eu iti sugerez sa ii ignori cand iti spun lucruri urate, aceia nu sunt prieteni, decat cei ce te apreciaza pentru ceea ce esti si cei ce te ajuta in probleme grele Te poti uita pe la raspunsurile intrebarii mele, sper sa o gasesti si sa te ajute. Pe mine cei de pe TPU m-au ajutat foarte mult si acum ii ignor cand ma striga "Măria" pentru ca numele meu este MARINA, iar cand incep sa injure pur si simplu uit ca ei sunt acolo si ii las sa isi bata joc cat or vrea
Nu ii lasa pe ei sa te afecteze, si mai ales nu le arata asta. Lasa-i sa treaca neobservati pentru tine, ca se observa ei destul, iar daca vrei sa vorbesti cu cineva iti poti gasi un coleg/o colega de incredere cu care sa vorbesti despre orice si vei vedea ca nu iti trebuie mai mult de un prieten bun.mai bine asa decat multi si fake Bafta si succes la scoala
Mey in generala, asa sunt copiii unii mai rai, altii mai buni, tu nu te schimba pentru ei, fii acelasi mereu, bun, constiincios.La liceu o sa-ti fie mult mai bine, te asigur, mai ales daca esti sociabil si vb cu toaata lumea! fiidragut in continuare si respectuos si vei avea de castigat. te'am pupat:*
Ce pot sa-ti zic e ca normal violenta nu atrage dupa sine nimic bun, doar violenta, de unde si vorba:ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.despre acea fata de care zici ca-ti place, dac nici ea nu te baga in seama si apleaca urechea la toti rautaciosii inseamna ca nu merita sa aiba acest privilegiu ca tu sa o placi si despre ceilalti...fii nepasator, razi si tu, prefa-te ca de fapt razi de altcineva, adica fa-le jocul asta tampit si raspunde-le cu ironie, sau si mai bine, ignora-i si arata-le unde e banca lor si unde e a ta(adica care e locul lor si locul tau).