Nu o mai evita. daca observa ca o eviti se de fapt te place o sa vreada ca nu o placi...si nu te mai face dobitoc.fa-te pe tine sa crezi ca poti face ceeea ce vrei si astfel vei putea..si eu sunt timid dar cand dau de o problema am incredere in mine si daca iese bine daca nu mai sunt sanse...asta e gandirea mea
bafra
Frate Las-o dracu de timiditate ca ajungi sa iti para rau ca esti asa.Cheam-o si tu deoparte la scoala,afara, ma rog, cere-ti si tu scuze ca ai fost asa timid, si ca acum ai trecut peste timiditate de frica sa nu o pierzi, si ma rog, ce simti tu pentru ea.Asta find valabil doar in cazul in care chiar iti place de ea E bine sa ai tupeu cu o fata, dar la modul decent, nu sa fi nesimtit.Si daca vede ca te straduiesti sa fi altfel special pentru ea, o sa aprecieze foarte mult.Bafta
1)Daca o eviti ar putea crede ca nu o placi si te-ar evita si ea
2)Probabil ar aprecia mai mult daca ai vorbi cu ea direct, vorbind cu ea doar pe mess si pe facebook nu o sa rezolvi mare chestie
3)Cand vorbesti cu ea incearca sa nu te emotionezi, chiar daca ai fi un dobitoc nu trebuie sa ii demonstrezi ca esti
4)Unele fete evita baieti si ii fac curioasi, doar pentru a vedea daca acestia chiar sunt indragostiti si daca nu renunta
5)Daca chiar nu merge las-o balta sunt destule fete din care poti alege