Sunteti din acelasi oras?
Daca sunteti din acelasi oras, ar fi putut sa te viziteze, mai ales ca i-ai spus ca nu te simti deloc bine ca te-a lasat. Daca-i asa, nu e nevoie sa mergi la spital, e clar ca nu-i pasa. Deja ti-a aratat tot. Poate i se face dor si vine sa te vada, dar nu incurajez sa-ti faci sperante din astea. Incearca sa cunosti persoane noi. Nu uita: nimeni nu e de neinlocuit.
Sanatate!
Nu e ok, frate! Nu trebuie' sa mergi in spital! Crede-ma. Si eu iubesc o fata cu care am fost impreuna iar acum ea are pe altul. O iubesc mult si am si plans, dar asta e. Crede-ma ca intr-o zi ea isi va da seama de cat ai suferit tu, dar mai tarziu. Bucura-te de viata!
Știu cum ii încearcă sa treci peste. întreab-o "ești sigura ca nu mai simți nimic pentru mine? Măcar fostul tău mai tine la tine? " "eu țin la tine enorm de mult, și nu vreau sa te pierd... dacă pățești ceva? " eu nu pot trai fără tine. " și chestii din astea. Tine-te de ea.
Stiu ca nu o sa poți prea curand dar... Daca o iubesti cu adevarat bucura-te de fericirea ei. Tu gandeste-te ca ai fost capabil sa iubeste cu toata fiinta ta. Am iubit si eu pe cineva si acest sfat chiar mi-a prins bine, dar pana nu am gasit persoana care imi împărtăseste aceeasi iubire nu am putut uita. Totul o sa fie bine!