| middle654 a întrebat:

Sunt unii care nu invata aproape deloc si au rezultate destul de bune.cum reusesc? nu zic ca copiaza, pentru ca ii si mai asculta in fata clasei.eu invat nu foarte mult dar invat,am rezultate nici bune si nici rele, dar am facut un tratament cand eram mai mica si acela mi-a incetinit gandirea..deci cum reusesc aceia sa aiba rezultatele alea?

5 răspunsuri:
| MCG a răspuns:

Si eu sunt la fel, avem puterea de concentrare si de retinere mare plus ca avem si o memorie vizuala buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint foarte atenti la ora, iar acasa nu le mai trebuie mult timp sa invete.

| fuckeveryone a răspuns:

Sa stii ca nu toti suntem la fel. Exista persoane care se nasc cu partea creierului mai dezvoltata care se ocupa cu gandirea, motiv pentru care le vin ideile foarte repede, in special cand e vorba de stiintele exacte: mate, fizica... Dar exista si persoane care se nasc cu cealalta parte a creierului mai dezvoltata care se ocupa cu arta, mai exact se nasc cu un anumit talent si din cauza asta aceste persoane, pentru a reusi performanta in ambele parti, trebuie sa aiba foarte multa ambitie si sa munceasca mult pentru rezultate bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele persoane sunt atente in clasa si au si memorie buna, asa ca retin mare parte din clasa, iar acasa nici nu mai au nevoie sa invete.
Sau pur si simplu, Nu au nevoie sa "toceasca", ci au o gandire logica, care ii ajuta sa dea raspunsurile corecte si rapide. Se bazeaza pe totalitatea cunostintelor detinute si le leaga in mod logic, rezultand o idee excelenta!

| Michaela89 a răspuns:

Lumea nu e corecta. Unii profesori dau note doar asa..Chiar crezi ca ei sunt asa destepti?! Nu. unii probabil da, dar altii..au pur si simplu noroc.Dar nu ttrebuie sa te lasi niciodata daca vrei sa ii depasesti.Mult noroc big grin!