Daca are prieten, si daca tu presupui ca sigur nu te place, ar fi cazul sa o lasi mai moale. Fetelor nu le plac baietii insistenti.Ar fi cazul sa treci mai departe.Bafta!:*
Album privat. Cele mai multe fete se uita la exterior dar sunt si fete care se uita in interior.Totusi spune-i ce simti, daca te refuza nu ai nimic de pierdut, o sa iti urmezi cursul vieti ca inainte sa o fi intrebat.
Nu exista baieti urati, nici fete urate.Doar neingrijiti, neingrijite.
Fii mai atent la felul in care te imbraci...incearca sa fii mai optimist. Pune o poza cu tine, nu cred ca esti asa cum spui tu.
Nu cred ca esti asa de urat... ti se pareIncearca sa faci cunostiinta cu ea, fii tu insuti. Poate o vei cuceri
Dac e fata aia blonda, nu mi se pare ca este cea mai frumoasa fata nici ea. Dar asta e parerea mea.Si sunt de acord cu ce a spus FR11.
Mie nu mi se pare asa de frumoasa , scuze dar asta e parerea mea.
Pariu ca o sti de la scoala? Iti spun ca relatile cu cineva in scoala sunt dificile, se baga toata lumea si dispare toata dragostea.
Eu zic sa o lasi in pace ca nu se merita. Oricum dragostea asta nu are nici un viitor si e vb doar de aspect.
Si daca ea e cu cineva inseamna ca il iubeste, nu?
Pai in primul rand sa iti schimbi parerea despre tine in al doilea rand vezi ca are profil privat si nu ma lasa sa o vad in al treilea rand daca are prieten nu poti sa faci decat atat sa ii omori prietenu so arunci pe ea in fata masini dupa sa o salvezi si apoi totul se termina cu unu strigand ba ce misto o fost filmu asta!
Poi ai doua solutii: 1) te duci la ea si ii spui ce simti si vezi cum reactioneaza / 2) incerci sa o uiti si mergi mai departe...nu se opreste lumea la ea.ai toata viata inainte.
Dupa parerea mea. renunta baiatule fata asta nu are nimic atractiv la ea scuze dar nu e frumoasa