| Chocolattex3 a întrebat:

Sunt urata si nimeni nu ma placestraight face

Răspuns Câştigător
| CPPC a răspuns:

Daca esti fetita din poza, sa stii ca esti chiar frumoasa!
Oricum, se stie ca in general, la pubertate si adolescenta, tinerii se transforma din copiii dulci de altadata in tineri, baietilor li se transforma vocea, apar cosurile, etc. Dar este absolut normal. mai tarziu, vei deveni o tanara minunata, ai doar putina rabdare. Iar daca se intampla sa iti spuna cineva (in special baietii) ca esti urata, nu-i baga in seama. Mi s-a intamplat si mie si multor alte fete cu care am discutat.
Si apropo, nu trebuie sa-ti pese de lume, de ce cred altii despre tine, tu trebuie sa te gandesti la tine si sa-ti traiesti viata si sa-ti duci visele la bun sfarsit.
Te pup. Ai grija de tine!

8 răspunsuri:
| aly a răspuns:

Nu mi se pare, mie mi se pare ca esti chiar frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face vb serios? nu crd big grin

| yasemin a răspuns:

laughing poate nu te plac pentru atitudinea negativa pe care o ai, incerca sa depasesti crizele astea emo-adolescentine si vezi-ti de tineretea ta frumoasa pentru ca ai sa o regreti mai tarziu

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ciudat...mie imi plac copaciitongue

ps. citat:
´´Nu exista femeie urata, exista femeie neingrijita!´´

| alecsaaa_4214 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti negativ happy
Nimeni nu'i perfect

Fiecare e frumos in felul saubig grin.nu te descurajahappy>big grin

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Da eu cred ca nu esti urata.cei care te fac urat si nu te plac le e ciuda.u trebuie sa fii asa cum simti tu nu trebuie sa ii bagi pe ceilalti in pace.cautati rpieteni de care esti sigura ca te vor intelege asa cum esti.

| BoboooBubuuu a răspuns:

Pai incearca sa te bagi in seama.Stiu senzatia, incearca sa te placa pentru cea ce esti sau daca ai incercat pentru cea ce nu esti. Incearca sa te placa intai profesorii. Cand mergi... nu stiu intr-o excursie sau tabara incearca sa stai mai mult cu profesorii sau sa discuti cu cei care vrei, despre cea ce le place lor sa faca. Dati si tu cu parerea, fi deschisa, incearca sa iti faci cel putin un prieten ca sa dai impresie buna, daca tu de exemplu faci ceva bine si te roaga sa o ajuti doar pentru ca tu sti atunci fa o impresie buna. Discuta, spuneti parerea... fi mai optimista. Deci incearca sa te apropi intai de cei mai mari ca iti iese mai usor si nu fi sensibila. Succes.Te pup kiss. Pastar
Aaaaaaaa si nu conteaza cum arati pe dinafara conteaza cum arati pe dinauntru. Cineva care are inima isi da seama.

| denisa8878 a răspuns:

In primul rand nu esti de loc urata si trebuie sa inveti sa ai incredere in tine

Întrebări similare