| codreanumirela a întrebat:

Suntem de aproximativ 1an impreuna si am dori ca la anul sa ne mutam impreuna voi ce spuneti e o idee rea?

17 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ideia nu e rea dar nu stim varsta voastra, daca aveti posibilitati de intretinere fara sa depindedeti de altii, etc...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu cred ca e o idee rea. Dimpotriva. Veti vedea cum evolueaza relatia voastra... Este un nou pas. Succes!

| Antrax a răspuns:

Daca aveti peste 20 ani ii ok

mlm
| mlm a răspuns:

Daca tu consideri ca totul in regula de ce sa nu faci si pasul asta! Asa va veti obisnui mult mai mult unul cu celalalt si vedeti lipsurile care survin in cuplu si le puteti corecta.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca amandoi va doriti asta nu vad de ce ar fi o idee rea.winking
bafta!

| kitty_8919 a răspuns:

Daca va intelegeti si va iubiti este cea mai buna idee.asa o sa fiti mai mult timp impreuna.

| emima a răspuns:

Buna parewerea mea este sa nu va luati dupa ceilalti depinde cum va intelegetiwinking!

| funnymantm a răspuns:

Nu crezi ca ar fi bine sa discuti asta cu el. Noi nu cunoastem relatia voastra ca sa iti putem da un raspuns, si sincer, nu avem dreptu sa venim la tine si zicem "nu! nu te muta" sau invers. Parerea mea

| Lumy a răspuns:

Eu zic ca nu este o idee reabig grin

| ladybird a răspuns:

De ce sa fie o idee rea? Asta ar putea sa va apropie si mai mult.

| emy a răspuns:

Nu cred ca e o idee rea.

| rebeca a răspuns:

Este o idee foarte buna. Dupa parerea mea asa ar trebui sa faca toata lumea (daca exista posibilitatea bineinteles) pentru a vedea cu adevarat care e relatia dintre voi. Daca locuiti impreuna o sa vezi ca se schimba multe...in bine daca va iubiti. Iar daca vor exista probleme mai bine le aflati acum decat dupa ce va casatoriti.Multa bafta.

| oaiapufoasa24 a răspuns:

Nu e deloc o idee rea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna mirela... eu nu va stiu nici varsta nici posibilitatile materiale dar odata ce te-ai gandit la asta inseamna ca e ok cu toate si cu banii si ai vb si cu el... parerea mea este ca e o idee buna... daca va iubiti cu adevarat de ce nu. ba mai mult, asa macar vedeti cum e sa locuiti impreuna, va obisnuiti cu viata in doi mai bine, vedeti de pe acum care sunt greselile fiecaruia si le corectati si de ce sa nu ne trezim la realitate poate doamne fereste merge rau si vfedeti ca de fapt nu sunteti pregatiti pentru asa ceva (ma refer la o eventuala casatorie) sau ca chiar nu va potriviti. e mai bine sa stii din timp decat sa vezi asta dupa casatorie (care implica multa cheltuiala si investitia a mai multor sentimenta). Da categoric eu cred ca e ok sa va mutati impreuna sa va pregatiti ca sa spuna asa pentru orice. bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Așa veți avea posibilitatea să vă cunoașteți și mai bine.
Să fie într-un ceas bun.
Pa, pa.

| brigi a răspuns:

Nu cred. Daca va iubiti. Voi stiti.