| LCD a întrebat:

Suntem impreuna de 2 luni.Nu e vb de iubire. Tinem unul la altul si ne placem reciproc. Mi-a spus cum e pentru el "sa iubesti" si e...sec.Sa nu poti respira fara persoana aia, sa nu poti sa stai departe de ea nicio clipa, etc(mult, mult, foarte mult) asta inseamna iubire.Eu nu spun ca nu e asa. El a zis ca nu iubeste asa usor...bine,am inteles dar oricum mi se pare prea.prea.Nu stiu.
Atunci m-am gandit cat de greu se indragosteste el straight face si e trist. El nu sta aici, deci nu suntem impreuna zilnic.Cum ar putea ajunge el sa ma iubeasca? si cand? NICIODATA! m-a apucat plansul gandindu-ma la asta.Nici nu ar suferi atata daca ne-am desparti. Mi-am propus sa ii spun sa ma invete si pe mine sa fiu asa, si am sa i-o spun foarte serios. Ce spune-ti? sad

5 răspunsuri:
| Aly07 a răspuns:

Nu poti invata asta, fiecare iubeste intr-un mod unic, dar totusi spune-i va intelege ca tu tii cu adevarat la el, poate se va destepta.
Succes happy.

| LCD explică:

Poate nu se intelege foarte mult prin ''Sa nu poti respira fara persoana aia, sa nu poti sa stai departe de ea nicio clipa, etc(mult, mult, foarte mult0 ''
reise ca nu iubeste repede. Un an de zile pentru el = ''tin la persoana aia'' si atat.Nu stiu daca intelegi sad da e greu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un fel de a spune...
Baietilor le este mai greu sa isi exprime sentimentele, ei vor sa para duri.
Nu te concentra prea mult pe acest aspect, lasa relatia sa mearga de la sine. Bucura-te de momentele frumoase pe care le petreceti impreuna, ofera-i zile insorite, surprinde-l, ajuta-l sa te iubeasca, dar nu-l forta.Nu mai aminti de asta, lasa timpul sa va aduca iubirea. Poate vei auzi ca te iubeste mai repede decat te astepti.
Bucura-te de relatia ta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fanta, ar trebui sa vorbesti cu el despre asta, sa ii spui cum vezi si tu iubirea, poate va intelege.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invatat sa fiu asa in urma unei iubiri neimpartasite. Nu ma mai pot indragosti. Alta cale nu vad care ar fi.