E prea devreme... de ce ai vrea copil la 17 ani? Ai timp grămadă de la 25 sau chiar 30 încolo. Tinerețea asta de acum n-o mai iei înapoi, copii ai timp după să tot faci
Da e gresit. Iti tai sansele la o cariera, la o specializare, implicit la un viitor mai bun pentru tine si copil.
Ești cam mică însă ar trebui să te gândești bine ce vrei să faci.
E cam devreme să îți iei asemenea responsabilitate.
Nu e gresit doar ca e prea devreme. Mai poti avea răbdare ca doar nu imbatranesti prematur.
Nu-i gresit,dar e cam devreme. De unde stii ca e Fat-Frumos predestinat tie? Mai asteapta. Intai fii independenta,munceste. Daca te mariti si intr-o zi te da afara cu,copilul,ce faci? Trebuie sa te gandesti la toate.
Daca vrei sa faci un experiment,muta-te cu el cateva luni. Atunci vei vedea daca va potriviti, daca esti pregatita sa faci fata treburilor casnice, daca te ajuta.
Dar sfatul meu este sa te distrezi, sa copilaresti, cat inca mai ai timp. De stat cu un barbat vei avea timp toata viata.
Si o intrebare am. Esti virgina?
Un an e puţin sa te gandesti la măritat si copii, da, pare dragostea demenţială si minunata si ca o sa traiti fericiti dar intai termina scoala, da bacul eventual invata sa il iei, fa o facultate sau sa-ti găseşti un serviciu, logic, el e mai mare ca tine si iti e frica ca nu te aşteaptă dar aia e, nu iti rata anii mai frumosi si nu te grabi ca ai timp de măritat si de facut copii aaahaaaa o sa te saturi fata mea plus ca sa vezi ca dupa măritat se cam duce magia aia ca asa e mereu, nu iti rata adolescenta, nu gandesti rau da zic sa nu pui inca in aplicare ca se schimbă multe, crede-ma, nu cauta de astea ca o sa te saturi la 18 ani de schimbat scutece
Știi, fiecare face ce vrea cu viața lui. Procedezi așa cum crezi tu de cuviinta, mai târziu vei vedea daca regreți sau nu.
După părerea mea, este puțin cam devreme. Un copil schimba complet viața. La vârsta ta, rebuie sa te simți pregătită pentru asta, să știi că, copilul va avea mereu prioritate, să știi că va trebui sa faci unele sacrificii și chiar sa renunti la anumite lucruri sau obiceiuri.
Acum, voi știți ce faceți că este relația voastră. Voi știți ce simțiți cu adevărat și ce va doriti.
Eu as considera ca e cam repede, gândește-te ca ai tot timpul înainte și ca momentan poți sa te bucuri de adolescență, și pe parcurs vezi și cum merge relația, ca să fi sigura ca ce urmează sa faci e decizia cea mai buna.
Pup:*