| TheFACKYouTub a întrebat:

"suntem in momentul in care traficul depaseste capacitatile hardware."Chiar nu puteti face nimic.Mai ales ca e trafic foarte mult pe site-ul vostru.CHIAR NU SE POATE REMEDIA ACEASTA PROBLEMA. Daca si facebook-ul ar face asa ce s-ar intampla!

6 răspunsuri:
| EVLOGHIA a răspuns:

Tu ai dreptate, dar noi nu suntem capabili să facem nimic.Noi doar încercăm să ajutăm utiliztatorii acestui site,dând răspunsuri din diferite domenii.Îți înțeleg supărarea, dar dacă vrei să se facă ceva ar trebui să trimiți un mesaj la contact, adică la adresa de mail (contact@TPU.ro) în care să-ți exprimi nemulțumirile legate de site.O să te ajut și eu,trimițând un mesaj asemănător.Și până atunci nu lăsa banalitățile să-ți strice perioada asta magică. Zâmbește, deoarece, cât de curând o să poți naviga foarte ușor pe site.

| TheFACKYouTub explică (pentru EVLOGHIA):

Tu ai dreptate.Dar ma deranjeaza cand eu raspund si imi da eroare,si am nenumarate raspunsuri data care nu au ajuns nici acum la intrebarile la care am raspuns,deci eu raspund,dar arata ca nu am raspuns.
Si cade server-ul mereu.
Vrei trafic, ofera conditii.
si pacat ca e distractiv aici, mai ales ca unii chiar pun intrebari foarte. Ajunge sa fie MATRIMONIALE aici.Sau ar trebui adaugata o categorie de matrimoniale ar avea trafic foarte mare big grin
acum ma pun sa trm e-mail, pacat ca nu's mai multi care sa trm e-mail.
Si au un trafic destul de mare pe blog mai ales ca e cu.RO
Sarbatori fericite tuturorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie un mesaj la Contact, ca ei de aici nu te aud.

| TheFACKYouTub explică (pentru anonim_4396):

Oare confused

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheFACKYouTub):

Probabil.

| TheFACKYouTub explică (pentru anonim_4396):

Stii tu acea zicala DACA si cu PARCA erau intr-o barca
DACA s-au PARCA barca s-a rasturnat!