Buna.Pai poti prin diverse metode, cea mai "veche" e aia ca va intalniti cu el si va faceti ca ati uitat de ziua lui, vb cu el dar nu-i duceti cadou si nu-i ziceti La multi ani.Sau puteti sa ii faceti o mamaliga si sa o puneti pe un platou/farfurie si sa o acoperiti cu frisca,multa frisca,sau ciocolata dupa preferinta,si sa ornati "tortul" ii puneti felii de portocale,capsuni,ananas,sau ce aveti, kiwi si o lumanarica in centru si ii dati sa sufle si ii spuneti sa inchida ochii si sa manance si el va musca din mamaliga fara sa stie practic ce mananca, asta am patit eu.Sau puteti sa-i cumparati,am vazut prin magazine o canita mica,mica,mica pe care scrie " CADOU LA PRET DE CRIZA" si i`o puneti intr-o sacosa din aia de cadouri mare, mare si va fi foarte uimit si amuzat, dupa care sa-i dati cadoul adevarat.Alte idei: ii puneti un cadou mai mic in multe cutii din ce in ce mai mari,si el va trebui sa desfaca fiecare cutiuta pana ajunge la codou,sunt multe idei, nici nu-mi trec toate prin cap, oricum sunt sigura ca o sa gasiti impreuna tu cu prietenii tai cea mai buna surpriza. Distractie placuta si La multi ani prietenului vostru.O zi minunata
Vb cu parintii lui si ii organizati o petrecere surpriza, la el acasa dar din banii vostrii
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: