| yuly_6695 a întrebat:

Suntem singurii in univers?
Sau mai exista si alte civilizatii?
Parerea mea este ca nu suntem singura civilizatie, dar as dori sa stiu si parerile dumneavoastra.
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

E imposibil sa nu mai fie si altii in univers... Imposibil sa nu mai fi e sute de planete care sa poata sustine viata si din acelea macar cateva chiar sa aiba viata.

12 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Pe frecventa asta poate suntem singurii! Sau poate nu reusim sa ii reperam pe altii pe frecventa noastra ca e redusa!

| JustMeFlory a răspuns:

Nu cred ca suntem singurii din univers(acest lucru am mai spus'o si la o intrebare)eu cred ca mai exista. dar nu avem cum sa aflam.si chiar daca sunt si altii este bine ca nu ne deranjeaza.desi as fi foooarte curioasa sa vad ceva de pe o alta planeta!happy

prfml
| prfml a răspuns:

A fost lansata sonda spatiala Kepler care este foarte performanta, scopul este de a gasi planete de marimea Pamantului si daca exista viata pe ele. Cert este ca nu suntem singuri in univers, am fost vizitati de catre alte civilizatii.

| greg a răspuns:

E posibil sa mai existe.

| kh1ss a răspuns:

Poate mai exista... poate nu. who knows?

| selef a răspuns:

Noi romanii suntem singuri in univers pentru ca suntem necivilizati.

| ka2 a răspuns:

De ce am fi singurii din galaxia asta? s-a dovedit de atatea ori ca exista si alte civilizatii.

| gbtz a răspuns:

Daca suntem sau nu singuri conteaza mai putin conteaza sa fim noi drepti mai buni cu noi insine, si chiar daca nu am fii singuri cred ca ei nu ar vrea decat sa ne ajute caci daca ar avea un plan rau cu noi l-ar fi aplicat de multa vreme

| gbtz a răspuns:

Daca suntem sau nu singuri conteaza mai putin conteaza sa fim noi drepti mai buni cu noi insine ,si chiar daca nu am fii singuri cred ca ei nu ar vrea decat sa ne ajute caci daca ar avea un plan rau cu noi l-ar fi aplicat de multa vreme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miar place sa am prieteni si pe extratpu.nu numai pe TPU.ar fi cool.eu sa scriu cuvinte si sa primesc raspuns telepatic. stii, un nene era la coasa.si vine un extraterestru si transmite telepatic, triunghi, cerculet, doua puncte, piramida, infinitsi iar cerculet.si omul raspune; dapai cum dara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matematic s-a calculat probabilitatea existentei unei planete cu ecosisteme, rezultatul este: din 60 in 60 de ani lumina exista o planeta asemanatoare Pamantului, cu viata pe ea.
Existenta unor fiinte inteligente pe o asemenea planteta este foarte mica, insa avand in vedere ca exita ~100.000.000 stele in fiecare galaxie, si ~100.000.000. 000 galaxii in Univers...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta exista.