Stiu...am citit in Popcorn. E un om...mai ciudat cu multe tatuaje, dar e viata lui... e treaba lui ce face cu ea.Si el e un nimeni pentru noi, acum ne miram "uite-l pe ala " pentru ca e diferit. Oricum e ok baiatul... e rocker cu tatuaje, dar n-a facut nimic rau.Nu a omorat pe nimeni, nu s-a drogat, nu a condus beat, deci de ce sa judecam doar felul in care arata? Gusturile nu se discuta.
Care e problema cu el? ca nu inteleg
Sau mai bine spus... ce va deranjeaza la el?
Mie mi se pare ft ok...
Stiu este fratele ei vitreg din partea mamei actuale...care a fugit de acasa...si acum canta intr-o trupa de rock emo...
Baby.ShiNe
Da am vazut articole in care apare plin de tatuaje, dar nu stiu ce sa zic privesc pa e o mare familie fenomenul ei
Nu inteleg de ce crezi ca ar fi ceva in neregula la el...
Fiecare se poarta cum vrea si arata tot la fel, cum vrea...
Daca mie imi place sa umblu cu o punga in cap.atunci o fac fara a ma interesa ce zic cei de langa mine.
bye:*
Imi pare rau, mai bine nu puneam intrebarea Vroiam ca intrebarea sa fie cu caracter amuzant.
Dar n-a fost asa...
Shadow, ai dreptate...si ceilalti
Cine e terorizat de Miley?
Eu stiu ca ce nu iti place, ignori. Daca nu iti place persoana ei de ce te mai intereseaza "cel din spatele ei"
Ori esti terorizat/a de ea ori e un ingeras, razgandeste-te~
Si cu ala ce ai, daca lui ii place cum este? Ce anume este ciudat la el? Ca are tatuaje?
Eu cred ca baiatul este destul de dragut si pana la urma e viata lui si daca vrea sa si-o traiasca asa, asta este problema lui.