| Elyiela a întrebat:

Sunteti barfiti la scoala? Cum reactionati cand auziti ce se spune rau despre voi?
De multe ori nu aud ce se spune despre mine dar simt puternic ca ma barfesc mult (colegii). Una dintre ele e chiar o fosta prietena, colega cu mine, pur si simplu nu o suport. Ne-am certat si de atunci se poarta urat cu mine, si ma barfeste. A zis ca a trecut peste cearta aceea, dar dupa cum se comporta uneori, nu prea. De cele mai multe ori, atat eu, mai ales eu, suntem "amabile" una cu cealalta, o ajut uneori la teste, daca imi cere 1-2 lei ii dau, nu ii las impresia ca de fapt o urasc. Ea este dinamica, sociabila, eu tacuta, rezervata. Mi-e greu sa comunic cu ceilalti colegi, am cativa cu care ma inteleg bine, insa restul, in special ea, emana in mine energie negativa. Am ajuns sa o evit cu orice pret, dar fiindca suntem colege, nu prea reusesc. Chiar daca eu chiar nu o suport, tot incerc sa fiu amabila, fiindca constienta ca ma barfeste si mai mult ca sigur nu ma suporta. Ganditi-va ca o si visez noaptea uneori. As vrea cu orice pret sa dispara din viata mea, ma ingrijorez mult si sunt foarte stresata.
Ati fost vreodata intr-o astfel de situatie? Cum ati proceda?

Răspuns Câştigător
| AleeAlexaaandraaa a răspuns:

La mine a fost si mai rau, 2 ani m-a urat o colega si m-a facut in toate felurile, le-a spus si unor colegi sa nu stea cu mine, dar stiau cum sunt eu ca persoana si nu m-au abandonat. Doar ca, s-a bagat sub pielea unui coleg ce ma intelegeam prea bine si el nu o mai vorbit cu mine mai bine de un an. Dar cu toate astea chiar am ignorat-o.Nu este usor, si stiu ca iti vine sao dai de toti peretii, dar chiar nu merita.Mai incolo, chiar am ignorat-o. Poti sa faci spirit de gluma precum,, haha stiu ca ma urasti*, îi arati ca nu-ti pasa si faci din asta o gluma.Recent o colega nu m-a agreat, dar efectiv am facut misto din cauza asta, gen,, o prietena mea, ce mai faci*, chiar nu-mi pasa, acum ma inteleg cu ea.Ii dai cu mult peste nas daca razi si zambesti, si o sa vada si chiar o sa se oftice cum de esti asa nepasatoare.Este si o vorba,, ignoranta doare cel mai tare*. Nu mi-a luat mult sa o practic, eu sunt o fire vesela si chiar nu-mi place sa nu ma inteleg cu cineva, iti dai seama ca nu-mi pica bine cand cineva nu ma place, dar trec peste si rad si chiar mai fac misto cu bun simt.

5 răspunsuri:
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nici nu prea ar trebui sa te intereseze de ce spun, e clar ca ai o viata mult mai palpitanta decat a lor. Ignor total si totul o sa fie ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită de ''respectă și vei fi respectat'. rolling on the floor
Cel mai ok e să nu te intereseze ce spun alții.

| devilshelp a răspuns:

Da. Si pur si simplu m-am inconjurat de prieteni in care aveam incredere si nu am mai bagat-o in seama. Pana la urma se va plictisi sa barfeasca mereu aceeasi persoana

| Nimeni243 a răspuns:

Păi... Și eu simt la fel... Nu știu cum să fac să fiu mai apreciată. Am o colegă, nu chiar prietenă care este foarte geloasă. Și dacă fac ceva ce nu-i convine, se ia de mine! Mă exasperează!

| Craciun_Robert_1996 a răspuns:

Deci..in primul rând eu sunt băiat. Si asa faceau si cu mine...Incearcă să nu ii mai bagi in seamă...sau incearcă sa comunici cu ei, sau cauti diferite motive pentru a discuta cu ei.RESPECTĂ ȘI VEI FI RESPCTAT! Funda?