Pentru mine a fost o revelatie sa vad ca exista oameni dezinteresati, care sa doreasca sa ajute "pro bono", adica fara bani, pe altii. In epoca aceasta, cand fiecare vrea sa castige, a exista cineva cu o initiativa, sa creeze acest site pentru a da un ajutor direct celor aflati in nevoie. Ma bucur ca exista si ca, in acest fel, pot sa dau si eu un mic sprijin prin raspunsurile pe care le formulez la anumite intrebari, atunci cand timpul imi permite acest lucru.
Sunt de felicitat toti cei care au colaborat, pentru a pune in practica ideea de a crea situ-ul si cred ca, persoanele care s-au antrenat de la inceput de a sprijini aceasta initiativa, prin multitudinea de raspunsuri pe care le-au dat, au dovedit ca putem sa fim si utili, lasand egoismul de o parte. Felicit pe toti expertii TPU si as vrea sa-i rog pe toti sa nu-si faca sange rau atunci cand mai sunt atacati de niste invidiosi, pentru ca munca lor merita apreciata.
Multi dintre noi, prin raspunsurile date, ne impartasim o parte din experienta si cunostintele noastre, precum si din sufletul nostru si acesta nu este putin lucru, este meritoriu si de raspunsurile respective beneficiaza alti oameni, devenind astfel utili noi, iar cei ce citesc raspunsurile noastre, capatand o experienta in plus care le ajuta sa adopte, in diferite situatii deciziile care sunt cele mai optime.
Si pentru ca suntem in cea de a treia zi de Pasti pentru toti spus din suflet un "CRISTOS A INVIAT'.
Bineinteles, grupul TPU m- a ajutat de fiecare data cu sfaturi utile, si imi face mare placere sa ajut cand pot.
DA! pentru ca eu m-am bcurat intotdeaua cand am putut fi de folos cat de cat! plus ca si afli aici multe, navigand intre sectiuni! Persoane si idei interesante, polemici, poante si contre, etc...
Da/mai ales cand am avut nevoie de un sfat intr-o problema l-am primit si la randul meu ofer si eu sfaturi daca pot.
Lam gasit din simpla intamplare dar mam bucurat nespus de mult, e un sprijin si o mana de ajutor pentru noi toti
Normal! Eu de abia l-am gasit! Dar m-am uitat pe aici! si eeste un site ft educativ ! Felicitarile Mele
anonim_4396 întreabă: