| Kiduuuu1445 a întrebat:

Sunteti de acord cu:"De unde-si are raiul lumina?-Stiu! Il lumineaza iadul cu flacarile lui!" (Lucian Blaga". De ce? Ce semnifica? E pentru pregatire la olimpiada si...nu prea inteleg ce semnifica acest citat.

3 răspunsuri:
| CristiSeeker a răspuns:

Este putin off-topic si probabil o sa te superi, dar daca nu il intelegi nu ai ce cauta la olimpiada.
Si pe TPU nu rezolvam teme.

| Kiduuuu1445 explică (pentru CristiSeeker):

Nu crezi ca am ce cauta la olimpiada? sunt clasa a 11-a. merg la olimpiada la romana dintr-a 3-a. si cel mai jos loc pe care m-am clasat a fost locul 4. am fost de 2 ori la nationala si am zeci de premii de la alte concursuri ..asa ca..nu prea cred ca n-am ce cauta la olimpiada. am de facut eseu argumentativ cu 3 argumentatii, si ma gandeam ca ideea vreunuia dintre voi ma va ajuta sa pun baza celui de-al 3-lea argument.nu ti-am cerut sa mi faci tema, ti-am cerut un ajutor.ms oricum.

| IAmAFreak a răspuns:

Hai mah, nu fi rau cu ea/el.
Eu cred ca semnifica faptul ca iad fara rai nu exista, adica daca nu exista rau, nu pote exista nici binele, sau cea de genu. Asta e parerea mea, poate gasesti alta mai buna. Succes la olimpiada big grin!